Leden 27, 200916 r máš na mysli GapA v České Lípě? Jestli tohle bylo na mě tak jsem myslel Disco Gapa Čistá a Leošův velepád:)
Leden 27, 200916 r Promiň, už držím hubu, nic jsem nikdy neřekl, pane zasahující A/M. JENOM A, M uz ne
Leden 27, 200916 r jeste jedno male OT k te agate http://tv.seznam.cz/ CT2 - 23:10 ... a zitra sem zvedavej kdo bude jak mluvit no a abyste nerekli: ...dva roky z5, brno - tesko, sraz amerik ...slovensko...to je muj sen, ale CSL --> ...ci pak to je zaba?(asi 2roky z5) Upraveno Leden 27, 200916 r od krozo
Leden 27, 200916 r Sorry za shit kvalitu - mobilem za jizdy... Pomahat a chranit... Upraveno Leden 27, 200916 r od Petik
Leden 27, 200916 r sem nevedel ze mam to sklo tak spinavy tak jsem zajel na wapku se mi to tam trocha zdrclo no
Leden 27, 200916 r Jj taky to tam znám Mě to dělá z Fabky Smarta 2krozo: Ta žlutá "žába" byla kluka z MZLU z PEFky ( znal jsem ho osobně) ale už s tím nejezdí..prodal. Zůstala ale v Brně..je polepná reklamou a jezdí s ní radio Petrov..
Leden 28, 200916 r Jj taky to tam znám Mě to dělá z Fabky Smarta 2krozo: Ta žlutá "žába" byla kluka z MZLU z PEFky ( znal jsem ho osobně) ale už s tím nejezdí..prodal. Zůstala ale v Brně..je polepná reklamou a jezdí s ní radio Petrov.. Jj, tuhle zlutou fabku jsem casto potkaval cestou do skoly
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.