Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Dnes na střeše OC Šestka v Praze. Co tam dělal nechápu...

a nejsi sám ;)

Ty wole...to musel být uplně slepej nebo nachcanej!

joo pánové, když ono ho nenapadlo, že to tam na té natřené střeše klouže, to víte v 19-ti letech si myslel, že vše ukočíruje, alespoň tak mi to říkal kámoš od Áček

Něco z cesty do itálie. Tohle je z německa, kde ženy mají o metr širší parkovací místa. :smich:

post-873-1234177782_thumb.jpg

Tohle je zase z italského Bornia. Chlápek co prodával klobásky vypadal a byl špinavej jako somrák a nekoupili by jste od něj ani zabalené.

post-873-1234177938_thumb.jpg

Projeďte tunelem

post-873-1234178077_thumb.jpg

Nemáte někdo prosím lopatu?? :feve:

post-873-1234178118_thumb.jpg

Jednosměrný soukromý tunel Munt la Schera cca 3,5Km dlouhý :palec2:

post-873-1234178253_thumb.jpg

post-873-1234178294_thumb.jpg

post-873-1234178328_thumb.jpg

Upraveno od zabiak

Pluh má radlice i na bocích. Shrnuje tak celou šířku vozovky, když jede protijedoucí auto jednu radlici na bohu sklopí k tělu.

post-873-1234178498_thumb.jpg

• Autor

Tos byl ted tenhle tyden? A kde to bylo, neni to ten tunel do Livigna? Ja se vratil z hor vcera. Podle snehu koukam podobny. A na techniku na uklizeni jsem valil bulvy taky, i kdyz jinde :)

jj přesně je to on.jj tenhle týden vrátil jsem se taky včera v noci. Byl jsem v Santa Caterině. Je to kousek od Bormia.

Kde jsi byl ty? :)

Tady nějaké fotky ze Santa Cateriny

post-873-1234186768_thumb.jpg

post-873-1234186900_thumb.jpg

• Autor

Sem si rikal, ze to podle popisu bude ono :) Ja v Livignu nikdy nebyl, ale segra z toho mela celkem zazitek, z toho tunelu myslim :) Nevim, jestli nahodou primo v ty Santa Caterine nebyla loni. My prijeli nejak pred osmou, ale asi z jinyho smeru (od Norimberku/Rozvadova), jezdime do Francie, letos La Plagne. Fotky jsem ale zatim neprohlid. Taky vas to tam v sobotu tak zasypalo? :)

jj zasypalo jako svině to byla jízda. Napadlo tak půl metru sněhu. Museli jsme nasadit řetězy.

Super věc to Livigno nafta za 18Kč. Chlast za polovic co u nás :palec2:.

Akorát švícaři nasraný, že nejezdíme k nim prudili a museli jsme jim ukázat kufr jestli nevezeme moc chlastu.

Naštěstí mu stačilo ukázat pár flašek co jsme přiznali a byl klid. Jinak poláci kteří jsou ve světě známí pašeráci museli vyložit kufr a prohrábávali jim batohy.

Ale jsou to kokoti na nás bylo jasně vidět, že jima jen projíždíme.

post-873-1234189959_thumb.jpg

Upraveno od zabiak

• Autor

Takze koukam uplne stejny :) My sjizdeli bez retezu, francouzaci jsou peclivy, silnice byly pomalu suseny fenem, takze opatrne a slo to. Koukam, ze mas frajersky retezy a hodne fotek :)

Jj, segra o tom Livignu taky basnila, chlastacka silena, denne v lihu :) My jezdime na hory mimo lyzovani hlavne zrat a na to je Francie dobra, s vinkem, jinak se vypilo par plzni z domacich zasob :) A nafta cca 0,85-1,05 €, jinde drazsi.

Njn, si to hlidaj, mne takhle sacovali v pred par rokama v Andorre, hledali cigara a chlast. Priznal jsem 2 flasky (to jsem fakt mel) a ze cigara nemam, tenkrat jsem ale vez tatovi 8 kartonu KENTek, akorat byly uplne dole v kufru a ja na ne uplne zapomnel lol A s polakama se nediivim, si to tak trochu zaslouzi, z nas maj zase srandu z backor a rizku :) Pred trema rokama nas ale sacovali nemci, teda jen prolitli auto i s pesem, asi esli nemame v taskach neco drazsiho nez francouzsky sejry :)

joo pánové, když ono ho nenapadlo, že to tam na té natřené střeše klouže, to víte v 19-ti letech si myslel, že vše ukočíruje, alespoň tak mi to říkal kámoš od Áček

:smich: se tam takhle pěkně doklouzal?? tak to je debil pane bože

po uklidu v mobilu sem nasel par fotos:

post-23351-1234348294_thumb.jpg post-23351-1234348299_thumb.jpg post-23351-1234348305_thumb.jpg post-23351-1234348288_thumb.jpg

...sorry za qalitu z mob a za jizdy :kuk:

Tak to som čumel.post-10291-1234351910_thumb.jpg

pokud u vás v Sk není, tak přijeď k nám do ČR, tady jich je u každého super-hyper a já nevím jakého ještě-marketu dosti ;)

po uklidu v mobilu sem nasel par fotos:

post-23351-1234348294_thumb.jpg post-23351-1234348299_thumb.jpg post-23351-1234348305_thumb.jpg post-23351-1234348288_thumb.jpg

...sorry za qalitu z mob a za jizdy :kuk:

Krozo, to Maseratti jsem potkal na R52 vypadovce sjizdelo z Pohorelic, neni to nahodou jedno z aut, borce z Pohorelic, co ma nejaky autobazary a prodava baraky ? Myslim, ze ma (mel) nejaky ferrari ci lambo ...

ty myslis VANERa ale ten to neni, tohle je manik taky z poho ale bydli za logisem v tech novych hausech, pred tim mel BMW M5 :prc:

...posledni co mel ten vaner (co vim) byl mercedes, nejaky kupecko, 8litr AMG - projizdel jednou kolem me a ten zvuk se neda popsat kol5

Upraveno od krozo

...posledni co mel ten vaner (co vim) byl mercedes, nejaky kupecko, 8litr AMG - projizdel jednou kolem me a ten zvuk se neda popsat kol5

Ten 8litr u AMG jsi určitě myslel obrazně, že? Nebo je ještě něco více než 6,3 litru? Já o větším nevím ;)

http://www.mercedes-amg.com/

Upraveno od Palo

Jasne Vaner :) a ten MB byl samo 6.3 AMG ... jinak mu jeho zena rekla na to jeho Ferrari "Tu cervenou tvrdou mrchu si strc nekam, uz s ni nepojedu" :smich:

jo jasny 6.3 ...8 byl jen placanec na rychlovku, sorry :doh ...no ale masaker i kdyz MB nemusim

...sorac :palec2:

Upraveno od krozo

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.