Přejít na obsah

Fotografické úlovky z ulic a silnic

krysarr

Doporučené příspěvky

Sem si rikal, ze to podle popisu bude ono :) Ja v Livignu nikdy nebyl, ale segra z toho mela celkem zazitek, z toho tunelu myslim :) Nevim, jestli nahodou primo v ty Santa Caterine nebyla loni. My prijeli nejak pred osmou, ale asi z jinyho smeru (od Norimberku/Rozvadova), jezdime do Francie, letos La Plagne. Fotky jsem ale zatim neprohlid. Taky vas to tam v sobotu tak zasypalo? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj zasypalo jako svině to byla jízda. Napadlo tak půl metru sněhu. Museli jsme nasadit řetězy.

Super věc to Livigno nafta za 18Kč. Chlast za polovic co u nás :palec2:.

Akorát švícaři nasraný, že nejezdíme k nim prudili a museli jsme jim ukázat kufr jestli nevezeme moc chlastu.

Naštěstí mu stačilo ukázat pár flašek co jsme přiznali a byl klid. Jinak poláci kteří jsou ve světě známí pašeráci museli vyložit kufr a prohrábávali jim batohy.

Ale jsou to kokoti na nás bylo jasně vidět, že jima jen projíždíme.

post-873-1234189959_thumb.jpg

Editováno: , autor: zabiak
Odkaz ke komentáři

Takze koukam uplne stejny :) My sjizdeli bez retezu, francouzaci jsou peclivy, silnice byly pomalu suseny fenem, takze opatrne a slo to. Koukam, ze mas frajersky retezy a hodne fotek :)

Jj, segra o tom Livignu taky basnila, chlastacka silena, denne v lihu :) My jezdime na hory mimo lyzovani hlavne zrat a na to je Francie dobra, s vinkem, jinak se vypilo par plzni z domacich zasob :) A nafta cca 0,85-1,05 €, jinde drazsi.

Njn, si to hlidaj, mne takhle sacovali v pred par rokama v Andorre, hledali cigara a chlast. Priznal jsem 2 flasky (to jsem fakt mel) a ze cigara nemam, tenkrat jsem ale vez tatovi 8 kartonu KENTek, akorat byly uplne dole v kufru a ja na ne uplne zapomnel lol A s polakama se nediivim, si to tak trochu zaslouzi, z nas maj zase srandu z backor a rizku :) Pred trema rokama nas ale sacovali nemci, teda jen prolitli auto i s pesem, asi esli nemame v taskach neco drazsiho nez francouzsky sejry :)

Odkaz ke komentáři

po uklidu v mobilu sem nasel par fotos:

post-23351-1234348294_thumb.jpg post-23351-1234348299_thumb.jpg post-23351-1234348305_thumb.jpg post-23351-1234348288_thumb.jpg

...sorry za qalitu z mob a za jizdy :kuk:

Krozo, to Maseratti jsem potkal na R52 vypadovce sjizdelo z Pohorelic, neni to nahodou jedno z aut, borce z Pohorelic, co ma nejaky autobazary a prodava baraky ? Myslim, ze ma (mel) nejaky ferrari ci lambo ...

Odkaz ke komentáři

ty myslis VANERa ale ten to neni, tohle je manik taky z poho ale bydli za logisem v tech novych hausech, pred tim mel BMW M5 :prc:

...posledni co mel ten vaner (co vim) byl mercedes, nejaky kupecko, 8litr AMG - projizdel jednou kolem me a ten zvuk se neda popsat kol5

Editováno: , autor: krozo
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...