TomasB Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Dnes na střeše OC Šestka v Praze. Co tam dělal nechápu... a nejsi sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Ty wole...to musel být uplně slepej nebo nachcanej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 joo pánové, když ono ho nenapadlo, že to tam na té natřené střeše klouže, to víte v 19-ti letech si myslel, že vše ukočíruje, alespoň tak mi to říkal kámoš od Áček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Něco z cesty do itálie. Tohle je z německa, kde ženy mají o metr širší parkovací místa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Tohle je zase z italského Bornia. Chlápek co prodával klobásky vypadal a byl špinavej jako somrák a nekoupili by jste od něj ani zabalené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Projeďte tunelem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Nemáte někdo prosím lopatu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 (editace) Jednosměrný soukromý tunel Munt la Schera cca 3,5Km dlouhý Editováno: 9. Únor 2009, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Pluh má radlice i na bocích. Shrnuje tak celou šířku vozovky, když jede protijedoucí auto jednu radlici na bohu sklopí k tělu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Tos byl ted tenhle tyden? A kde to bylo, neni to ten tunel do Livigna? Ja se vratil z hor vcera. Podle snehu koukam podobny. A na techniku na uklizeni jsem valil bulvy taky, i kdyz jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 jj přesně je to on.jj tenhle týden vrátil jsem se taky včera v noci. Byl jsem v Santa Caterině. Je to kousek od Bormia. Kde jsi byl ty? Tady nějaké fotky ze Santa Cateriny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Sem si rikal, ze to podle popisu bude ono Ja v Livignu nikdy nebyl, ale segra z toho mela celkem zazitek, z toho tunelu myslim Nevim, jestli nahodou primo v ty Santa Caterine nebyla loni. My prijeli nejak pred osmou, ale asi z jinyho smeru (od Norimberku/Rozvadova), jezdime do Francie, letos La Plagne. Fotky jsem ale zatim neprohlid. Taky vas to tam v sobotu tak zasypalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 (editace) jj zasypalo jako svině to byla jízda. Napadlo tak půl metru sněhu. Museli jsme nasadit řetězy. Super věc to Livigno nafta za 18Kč. Chlast za polovic co u nás . Akorát švícaři nasraný, že nejezdíme k nim prudili a museli jsme jim ukázat kufr jestli nevezeme moc chlastu. Naštěstí mu stačilo ukázat pár flašek co jsme přiznali a byl klid. Jinak poláci kteří jsou ve světě známí pašeráci museli vyložit kufr a prohrábávali jim batohy. Ale jsou to kokoti na nás bylo jasně vidět, že jima jen projíždíme. Editováno: 9. Únor 2009, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Takze koukam uplne stejny My sjizdeli bez retezu, francouzaci jsou peclivy, silnice byly pomalu suseny fenem, takze opatrne a slo to. Koukam, ze mas frajersky retezy a hodne fotek Jj, segra o tom Livignu taky basnila, chlastacka silena, denne v lihu My jezdime na hory mimo lyzovani hlavne zrat a na to je Francie dobra, s vinkem, jinak se vypilo par plzni z domacich zasob A nafta cca 0,85-1,05 €, jinde drazsi. Njn, si to hlidaj, mne takhle sacovali v pred par rokama v Andorre, hledali cigara a chlast. Priznal jsem 2 flasky (to jsem fakt mel) a ze cigara nemam, tenkrat jsem ale vez tatovi 8 kartonu KENTek, akorat byly uplne dole v kufru a ja na ne uplne zapomnel A s polakama se nediivim, si to tak trochu zaslouzi, z nas maj zase srandu z backor a rizku Pred trema rokama nas ale sacovali nemci, teda jen prolitli auto i s pesem, asi esli nemame v taskach neco drazsiho nez francouzsky sejry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 joo pánové, když ono ho nenapadlo, že to tam na té natřené střeše klouže, to víte v 19-ti letech si myslel, že vše ukočíruje, alespoň tak mi to říkal kámoš od Áček se tam takhle pěkně doklouzal?? tak to je debil pane bože Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Rakousko: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 po uklidu v mobilu sem nasel par fotos: ...sorry za qalitu z mob a za jizdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simba Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Tak to som čumel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 taku garaz chcem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 pokud u vás v Sk není, tak přijeď k nám do ČR, tady jich je u každého super-hyper a já nevím jakého ještě-marketu dosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 po uklidu v mobilu sem nasel par fotos: ...sorry za qalitu z mob a za jizdy Krozo, to Maseratti jsem potkal na R52 vypadovce sjizdelo z Pohorelic, neni to nahodou jedno z aut, borce z Pohorelic, co ma nejaky autobazary a prodava baraky ? Myslim, ze ma (mel) nejaky ferrari ci lambo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 (editace) ty myslis VANERa ale ten to neni, tohle je manik taky z poho ale bydli za logisem v tech novych hausech, pred tim mel BMW M5 ...posledni co mel ten vaner (co vim) byl mercedes, nejaky kupecko, 8litr AMG - projizdel jednou kolem me a ten zvuk se neda popsat Editováno: 11. Únor 2009, autor: krozo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 (editace) ...posledni co mel ten vaner (co vim) byl mercedes, nejaky kupecko, 8litr AMG - projizdel jednou kolem me a ten zvuk se neda popsat Ten 8litr u AMG jsi určitě myslel obrazně, že? Nebo je ještě něco více než 6,3 litru? Já o větším nevím http://www.mercedes-amg.com/ Editováno: 11. Únor 2009, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Jasne Vaner a ten MB byl samo 6.3 AMG ... jinak mu jeho zena rekla na to jeho Ferrari "Tu cervenou tvrdou mrchu si strc nekam, uz s ni nepojedu" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 (editace) jo jasny 6.3 ...8 byl jen placanec na rychlovku, sorry ...no ale masaker i kdyz MB nemusim ...sorac Editováno: 12. Únor 2009, autor: krozo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.