Palo Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Proč já?! Já nic!! ty si opravdu jeliman: přerostlá myš = kryssa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Prt. povolená rychlost u nás je 130 A chceš mi říct, že všechny ty střešní nosiče maj homologaci 160+?? Napsal jsem tu " kdyz to konstrukce povoluje". Tj. Thule spirit, excelent a podbne konstrukce. Ty boxy uz musi byt na to stavene. Ty si myslis, ze nejaky prachac v Audi ,bmw a pod. si poridi drahy box jen proto, aby jel 130? To si muze vzit hakr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Ta červená Fabka....tak to je fakt brutál...obzvláště to přesné slícování lemů blatníků, které jsou určitě určený pro tento vůz Ten vyplázlej jazyk, byl kdysi fakt moderní...ale to mi bylo tak 10 let....No hrůza...Já bejt designérem od Škodovky, tak mu asi hnáty urazim.... poslední čerstvá informace... Myslel jsem, že v tom jezdí nějaký 20-ti letý maník a omyl. panu řidiči je prý kolem 50 !!! Kurwa to by už mohl mít rozum, ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Mozna uz ho nema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 víte co se říká....první lidi stárnou a pak se vrací do dětských let (rozumem)....kam se "vrátil" pán každej uzná sám, já bych to tipnul na I.stupeň základní školy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Třeba to má schválně aby vylákal pozornost ostatních...i to se muže stát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Máte něco proti padesátníkům????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 3. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Berettu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Berettu a ty dostaneš pár facek až tě potkám chááájzle drzá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Máte něco proti padesátníkům????? pokud se nemýlím tak se minulý rok rušily...teď jsou nejmíň koruny PS: sranda, s věkem přichází rozum...ale bohužel u někoho tomu tak být nemusí, viz ta Fabka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Dneska jsem ulovil tohodle krasavce, je to fakt nadhera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Berettu ty woe já si tě najdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 3. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Hehe, sranda musi bejt chlapici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 No name ??? Ale povedený a krásný zvuk !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 ten pašíkcc má pěkný kolečka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 No name ??? Ale povedený a krásný zvuk !! To je Kaipan,ne? Ten novy model, přastavba Fabky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 jasný Kaipan - v červený barvě je to krása Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Pár fotek ze dneška: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 kolona s absolutní předností :-)...ta černá sanitka je boží..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 A není to náhodou pohřebák , to víš, člověk nikdy neví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 robili z toho poriadne divadlo :palec2: ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Pár fotek ze dneška: Ještě tady s tou šaškárnou začněte. Já si vzal na tyto dny volno. Mně to vadí, divadlo o hovnu. Bych je hnal s jeho kolonou, jseš na návštěvě, OK sedni si tady do AUDIny a frč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 (editace) Přesně navíc je to k prdu. Jen divadlo. Kdyby ho někdo chtěl odělat tak ho odělá jinak. Hehe ten černej pohřebák je boží . Ale zase to ladí Nejvíc mě dostali ti šašci v jeepu jak měli otevřené zadní okno a mířili ven samopalama. Editováno: 5. Duben 2009, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Pěkny fotečky...a s tím divadlem to je pravda.Mě by zajimalo na kolik ta sranda během dvou dni přijde.V řádech milionu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 vfčera cestou z litomyšle..... ta řada bodu na nárazníku byly jakési červené blikátka(asi od tongu) a blikalo to jak night rider... a to křídlo na střeše je taky vostrý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.