tomasch Vloženo 15. Červen 2008 Vloženo 15. Červen 2008 Proč má tento motor jako jedinný takovéto otáčky při měření emisí? A další podmínky? (viz hvězdička dole) .. nebo je chyba v DP? Citovat
milosk Vloženo 17. Červen 2008 Vloženo 17. Červen 2008 Zajimavy...nevim,ze bych kvuli tomu malem minule neprosel,pac technik vi o tom kulovy? Citovat
tomasch Vloženo 17. Červen 2008 Autor Vloženo 17. Červen 2008 .. právě že jsem byl se známým, a standartních 2500-3000 ot tam nikdo neudržel, prostě volnoběh a pak otáčky letěli někem ke 4000 ot. Nakonec to "nějak" udělal, ale prej nechte si to opravit. Takže jeho chyba, nebo problém s autem? Citovat
Konny Vloženo 17. Červen 2008 Vloženo 17. Červen 2008 (editace) Já jsem byl na technické minulý týden a když jsem přijel na emise, tak tam ten technik připojil jakýsi kabel do motoru a normálně nohou sešlápl plyn na 3000 ot./min a držel to tak dlouho, až mu ten počítač vyhodnotil údaje. Takže u mě nebyl žádný problém... PS: ale teď jsem si všiml, že se tu jedná o novější ročníky... Editováno: 17. Červen 2008, autor: Konny Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.