zahrada Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 (editace) prosím o radu,mám 1,9TDI/66kw/r.97 né vždy ale někdy při brzdění motorem a nasledovně i brdou prí vyřazení kvaltu,s přišlápnutou brzdou mám otáčky cca pod 700ot jde to znát i na chodu motoru,když povolím brzdu otáčky se zvednou ale motor jde špatně do otáček jinak jede bez problému,poradí někdo,,díky Editováno: 18. Červen 2008, autor: zahrada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zahrada Vloženo 23. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 prosím o radu,mám 1,9TDI/66kw/r.97 né vždy ale někdy při brzdění motorem a nasledovně i brdou prí vyřazení kvaltu,s přišlápnutou brzdou mám otáčky cca pod 700ot jde to znát i na chodu motoru,když povolím brzdu otáčky se zvednou ale motor jde špatně do otáček jinak jede bez problému,poradí někdo,,díky nikdo tento problém neměl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.