Wollf Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 (editace) Zdravim,kdyz jedu a pustim se volantu tak ,,tahne´´ do prave. Co by to mohlo delat? Jo a kde se dotahuje rucka ? Protoze kdyz zatahnu tak auto jede dolu =) ,kotouce a desky jsou o.k .. Editováno: 17. Červen 2008, autor: Wollf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Špatně nahuštěný jedno kolo, geometrie, nebo je přidřenej pístek na brzdě . Po sundání plastů kolem ručky je tam vahadlo se dvěma matkama a tím serídíš parkovačku. Měla by tuším zabírat na 4 zubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 taky jsem to řešil. Přezul jsem v dubnu na letní elektrony a P6, vše v poho, vyvážení o.k., udělal jsem geometrii a po necelém měsíci mě to začalo táhnout do prava a pak to bylo čím dál víc. Dneska jsem zajel ke známému do pneuservisu shodil přední kola, že je vyměníme mezi sebou, kdyby to bylo pneu či diskama, nechali jsme je ještě pro jistotu opětovně vyvážít, no a levé bylo naprosto mimo mísu. Dle počítače se mělo doplnit závaží 50 / 90, když to udělal, a došlo k opětovnému převážení tak to vypsalo znovu doplnit závaží 68/160. Takže pneu dolů, loni jsem je kupoval, říkal že by mohla být vadná, no dal novou a moc to nepomohlo, takže tam šla rezerva a loni koupená P6, která je podle všeho O.K. Teď to už netáhne, volant krásně drží rovně. Takže bych zkusil i tuto možnost. Jen mě sere to, že se mu nepodařilo zjistit, jak je ten disk bouchnutý, neb rezervní elektron mám dost škrábnutý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Mě pomohlo otočit gumu na disku taky táhla do prava a po přetočení gumy byl pokoj,horší je to pokud je směrová,to pak pokusit přehodit se zadní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 jo, právě P6 jsou směrové, ale u mě to bohužel byl elektron v háji. Pneu bych měl vyreklamovanou za novou, škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.