Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 kdopak mi pomůže? Ruplo mi ten díl, jak to drží sklo v předním okně, takže to nejede nahoru a dolů se to dá stáhnout rukou. Našel jsem takový malý plastový zahnutý úlomek. Jak se to jmenuje podle Etky ( případně číslo podle etky). Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řepík Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 řekl bych, že se to jmenuje stahovačka, ale číslem dílu neposloužím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Tak si počti pohádku na konci se objevý princ s číslem http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...=dr%9E%E1k+okna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 myslím že to není nic složitýho, kamkoli přídeš a řekneš že chceš stahovačku na tvuj ročník tak ihned se ví co a jak, nebo na netu to najdeš podle modelu atd, nevím jak se to teď pohybuje ale myslím že nějak 1600,- i s prací, ale střílím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Mno jde o to, jestli koupit celou stahovačku nebo jestli by třeba nestačilo předělat jen ty "kostičky". Je tu myslím, i fotoseriál jak Matrix předělával držáky skla ze švihadel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 (editace) Tak jestli máš tu 99 tak by tam mohly bejt ty nový typy stahovaček a pak ti stačí jen ta plastová packa co jezdí v kolejnici, dá se koupit jak je v mým odkazu. Pokud je to ta starší, většinou je ten plast zelenej nebo červenej tak máš smůlu a kup celou stahovačku. Ty nový plasty bývaj bílý, ale právě nepasujou do starý stahovačky. Já taky předelával starý typ stahovačky na ty nový plasty. Stačí si jen sehnat nový plasty a ten kovový plech co drží okno Editováno: 18. Červen 2008, autor: michal9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 18. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Tak jestli máš tu 99 tak by tam mohly bejt ty nový typy stahovaček a pak ti stačí jen ta plastová packa co drží sklo dá se koupit jak je v mýn odkazu. Pokud je to ta starší, většinou je ten plast zelenej nebo červenej tak máš smůlu akup celou stahovačku. Ty nový plasty bývaj bílý, ale právě nepasujou do starý stahovačky Koupil jsem celou stahovačku za 1600 kč, nebyl čas jí koupit levněji, bohužel. Udělal mi to známej za 100 kč, takže jsem tak 1200 kč za práci ušetřil, prý si na to píšou hodinu a půl práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 No tak tu cenu jsem nestrefil o chloupek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 1,5 hodiny ? To pronijedou až do Boleslavy néé. holt nejdříf kafíčko pak salámek a pak ta otravná práce. Vždyť on to ten blbec zákazník zaplatí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.