holub Vloženo 18. Červen 2008 Vloženo 18. Červen 2008 Čaute chalani,potreboval by som poradiť: spojkový pedál mi začal zaberať úplne hore. Dá sa to nastaviť na nižšiu uroveň? Mam najazdených 73000km a rok je 2003. Citovat
stihacka Vloženo 18. Červen 2008 Vloženo 18. Červen 2008 Kdybys hledal, tak tu najdeš téma v kterým se to probíralo. Nastavit se to nedá protože je tam hydraulicky ovládaná spojka a ta se nastavuje sama. Citovat
666dia Vloženo 18. Červen 2008 Vloženo 18. Červen 2008 subz3ro a proč by ji odvzdušňoval...? kdyžtak ji radši zavzdušnit, aby šla níž.... Citovat
subz3ro Vloženo 18. Červen 2008 Vloženo 18. Červen 2008 666dia: Je to len napad... skontrolovat hydrauliku ci niekde nie je problem, skor ako zacne vyberat prevodovku a pozerat lamelu/pritlacak. To s tym zavzdusnenim by som nedoporucoval, je mozne ze by mu spojka prestala vypinat uplne a odniesli by si to synchrony na prevodovke Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.