Publikováno Červen 18, 200817 r Ahoj! Uvažuji o těchto lampách http://www.kopacek.cz/images/Svetla/jovsw-tly.jpg. Máte s tím někdo zkušenosti? Kvalita, svítivost (couvačky), mlhovky a popř foto, jak to vypadá na autí (nejlépe tmavší barvy ) Dík.
Červen 18, 200817 r Opticky vypadají na autě asi nejhůře za všech čirých lamp! Ten střed je vypouklý a to není zrovna hezké!!! Je to na tobě jak se Ti líbí! Upraveno Červen 18, 200817 r od Octavinek
Červen 19, 200817 r Autor No, nechám si poradit, proto se ptám. V ruce jsem je neměl, tak fakt nevím. Zaujala mě cena, tak jsem zvažoval nákup, ale dát tam nějakej kýč zas nechci, to raději zůstanu u klasiky. Díkes Upraveno Leden 21, 201015 r od KaJe Necituj předchozí příspěvky!
Červen 19, 200817 r Autor Ufff! Ještě že jsem je tedy neobjednal! to Sandwwich: pěkná fotečka - z dovolený?
Květen 27, 200916 r Je lepší zůstat u klasiky, když už výměnu tak za nějaký černý, určitě ne chrom...
Září 14, 200916 r mě se moc líbí tyhle ale na pi.u je ta mlhovka a couvačka, která se dává za okno to mě od nich odradilo Upraveno Září 14, 200916 r od headerTDI
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.