Tom_F Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Potřeboval bych info z etky. objednací číslo a cenu jednoho plastu (levý a pravý) co je u fábie classic na B sloubku. Jde mi o ten horní plast co v něm drží bezpečnostní pás a jak se v něm pohybuje (nastavení výšky pásu). Jde mi o světlou barvu standartně dodávanou v základní výbavě fábie. Mezi prahem a středem sloubku je šedý plast a od středu nahoru je světlý, tak právě o ten mi jde. Prosím objednací číslo pro levý i pravý a k tomu jejich ceny. Moc díky, nemám možnost kouknout do etky tak věřím, že mi někdo z vás poradí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendam Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Tak něco tu mám viz foto, doufám, že je to oč žádáš. A co se týče ceny tak nevím přesně, jelikož nemám aktuální ceník, ale něco okolo cca 300 Kč za ks. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 Já jsem je kupoval asi tak před rokem ve škodovce a vyšli mě na nějakých 250kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathias Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 (editace) Neviete niekto helfnut s infoskou ci bude sediet interier 2003 kratka do 2001 kratka ??? ide o tapec a plasty vlastne skoro komplet interier....za skore odpovede vopred dik trosku mi to specha ... ak bude niekto vediet please .... Editováno: 25. Červen 2008, autor: Mathias Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.