crazyduke Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 Je to tu... už nejen audi a jiné luxusní značky, ale už i octavie můžou z dálky zářit řadou diod!! Ale samozřejmě si za to připlatíte. Jsou kosoůhlé, tak jak potřebujeme na koncern VW a je v bílém i černém provedení. Cena je bohužel 5000,- více na http://www.milotec.net/led-denni-svetla-svetle.htm nebo níže... Kosoúhlá LED homologovaná světla pro denní svícení s možností funkce i jako poziční (denní světla a poziční světla v jednom). Sada obsahuje mimojiné dvě řídící jednotky, které zajišťují automatické rozsvícení při zapnutí zapalování a vypnutí / popřípadě přepnutí na parkovací světla (snížení výkonu svítících LED diod) při zapnutí potkávacích nebo dálkových světel. Kosoúhlá konstrukce Německá denní světla zn. Nolden se vyznačují vysokou kvalitou a především svojí jedinečnou kosoúhlou konstrukcí, která geometricky ladí s půdorysnou konturou většiny moderních automobilů se zaoblenou přídí. Homologace Na světlech je vyznačena homologační značka E9 1742 s písmeny A (poziční světla) a RL (světla pro denní svícení). Proč použít LED denní světla + rozptýlený tok světla (světla klasicky nesvítí, ale jakoby září) + úspora energie (svítí jenom LED denní světla se spotřebou pouze 8,7 W) + prodloužení životnosti žárovek, xenonových výbojek a jejich napájecího zařízení LED světla pro denní svícení se vyznačují silně rozptýleným tokem světla, který netvoří kužel jako u běžných světlometů. Zmíněné rozptýlené světlo LED denních světel Nolden svým charakterem neoslňuje protijedoucí řidiče ani neosvětluje vozovku, ale v dostatečné míře zajišťuje zásadní podmínku bezpečného provozu vozidel "být viděn". Další výhodou je úspora energie - při používání LED denních světel Nolden nesvítí obrysová, potkávací ani koncová světla vozidla. Mezi další výhodu lze uvést také prodloužení životnosti žárovek či výbojek, kterou pocítí především řidiči vozidel s xenonovými světlomety, jejichž výbojky mají sice delší životnost než běžné žárovky, ale jejich výměna popř. výměna napájecího zařízení je citelně nákladnější. Napětí / spotřeba Světla je možné zapojit jen jako denní a nebo denní s funkcí pozičních. Zapojení je možné buď do soustavy 12V a nebo 24 V (a to bez jakýchkoliv úprav – světla jsou konstruována jak na 12V tak současně na 24 V). Při zapojení do soustavy 12V: - spotřeba při funkci denních světel činí 8,7 W - spotřeba při funkci denních / pozičních světel činí 8,7 W / 0,7 W Při zapojení do soustavy 24V: - spotřeba při funkci denních světel činí 8,7 W - spotřeba při funkci denních / pozičních světel činí 8,7 W / 1 W Podmínky montáže LED světel Nolden Při zapojení světel pouze jako denní světla musí být splněny podmínky pro denní světla. Při zapojení světel jako denní světla s dodatečnou funkcí pozičních světel musí být splněny podmínky jak pro denní světla, tak pro světla poziční. Podmínky pro denní světla: Umístění: - na jedno vozidlo se montují dva kusy (jeden pár) světel - umísťují se vpřed ve vodorovné rovině ve výšce od 250 mm do 1500 mm - vzdálenost světel od bočního obrysu je max. 400 mm - vzdálenost mezi světly min. 600 mm Geometrická viditelnost: - horizontálně: ven 20° a dovnitř 20° - vertikálně: nahoru 10° a dolů 10° Elektrické zapojení: - denní světla se musejí zapínat automaticky, jakmile je zapnuto zapalování (zajišťují řídící jednotky dodávané se světly) - při aktivaci potkávacích světel se musejí denní světla automaticky vypnout (zajišťují řídící jednotky dodávané se světly) Podmínky pro poziční světla: Umístění: - na jedno vozidlo se montují dva kusy (jeden pár) světel - umísťují se vpřed ve vodorovné rovině ve výšce od 350 mm do 1500 mm - vzdálenost světel od bočního obrysu je max. 400 mm Geometrická viditelnost: - horizontálně: uvnitř 45° a vně 80° - vertikálně: nahoru a dolů 15° (min. 5° při výšce < 750 mm) Elektrické zapojení: - poziční světla svítí současně s potkávacími a dálkovými světly. - v případě užívání dodatečných pozičních světel musejí být originální poziční světla nastálo vyřazeny z provozu. Doporučená montáž a zapojení: Autoelektronika - Tomáš Drmota Studeněves 53 273 79 Tuřany u Slaného, okr. Kladno (mapa zde...) Tel.: +420 312 526 359, Mob.: +420 604 269 596 E-mail: autoelektronikadrmota@seznam.cz Internet: www.autoelektronika-drmota.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 A co tak na Rooma? Šlo by to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 proc by neslo, jen musis vymyslet kam je umistit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 22. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 A co tak na Rooma? Šlo by to? Ano šlo vytiskni si vystřihovánku z http://www.milotec.net/led-denni-svetla-svetle.htm dole na stránce je jednoduchá i složitější vystřihovánka tak si to slep a máš model a zkošej a zkoušej!!!! GOOD LUCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 22. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 A co tak na Rooma? Šlo by to? a jen pro pořádek ve druhém odstavci to máš napsané.... CITUJI: Kosoúhlá konstrukce Německá denní světla zn. Nolden se vyznačují vysokou kvalitou a především svojí jedinečnou kosoúhlou konstrukcí, která geometricky ladí s půdorysnou konturou většiny moderních automobilů se zaoblenou přídí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 crazyduke: Hezka reklama Vypada to teda rozhodne lip, nez cokoliv co prodavaj tady v takovejch tech polorakosnickejch tuzing obchodech. Je to dokonce za lepsi cenu, nez to prodava sam Nolden (219/239 Euro) viz http://www.led-tagfahrlicht.com/ Az sem to vypada docela dobre... NICMENE !!! Kdyz se na to podivame z druhe strany... Origos denni svetla z Audi, ktery jsou imho hezci, a treba do Supa pasujou jak prdel na hrnec, se prodavaj kolem 150 Euro, coz je naopak lacinejsi, a efekt nesrovnatelne lepsi, precejen je to koncern.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 u těch miloteců vidím dva problémy, už jsem to psal ve fábiích, , cena a rozměr, jsou 21cm dlouhé, pane Zitný - jak jsou dlouhé denní světla od Audi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Jak jsou siroky nebo dlouhy nemam nejmensi tuseni, nejlepsi to bude zmerit na nejaky audine... Nebo odhadnout, takhle vypada zastavba do O2 : A dalsich milion fotek vcetne rozlozeni a kostkovaneho papiru pro predstavu o rozmerech je tady http://www.passatplus.de/umbauteile/audi-s6-tfl/index.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 lze podle vyhlasky pouzivat pozicni svetla k dennimu sviceni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 (editace) Jak jsou siroky nebo dlouhy nemam nejmensi tuseni, nejlepsi to bude zmerit na nejaky audine... Nebo odhadnout, takhle vypada zastavba do O2 : A dalsich milion fotek vcetne rozlozeni a kostkovaneho papiru pro predstavu o rozmerech je tady http://www.passatplus.de/umbauteile/audi-s6-tfl/index.htm no a už jenom aby to umělo svítit i žlutě (resp. přepínat z bílé na žlutou barvu a zpět..) a jdu do toho Editováno: 23. Červen 2008, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 hm, takže bez mlhovek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 no a už jenom aby to umělo svítit i žlutě (resp. přepínat z bílé na žlutou barvu a zpět..) a jdu do toho Hele zlutaku, kdyz se holt bez tech zlutejch mlh neobejdes, urcite by to slo pridelat i jinam... Sem si mel nechat ten rozbitej naraznik, mohl bych to na nem zkouset... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 23. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 FOR ZITNY: To je hezčí vo tom ani potom, ale kde se to dá koupit???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Tak urcite se to da objednat v kterymkoliv servisu Audi, jak jsem dal ten odkaz tak je tam videt VW objednaci cislo dilu, ale to bude asi zbytecne drahy, na www.ebay.de si dej vyhledat 'Audi TFL' , nabizi to tam spousta lidi, novy nepouzity. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 23. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Tak urcite se to da objednat v kterymkoliv servisu Audi, jak jsem dal ten odkaz tak je tam videt VW objednaci cislo dilu, ale to bude asi zbytecne drahy, na www.ebay.de si dej vyhledat 'Audi TFL' , nabizi to tam spousta lidi, novy nepouzity. Já nemluvit Něnecky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 (editace) Já nemluvit Něnecky když budeš vědět přesně co chceš, tak já Ti to koupím a nachám poslat přímo k Tobě.. bez toho, že bych z toho něco měl :-) tím chci říct, že pokud nemáš Paypal, což většina prodejců vyžaduje, tak se nabízím.. :-) to Zitny: prostě žlutá a modrá je dobrá Editováno: 24. Červen 2008, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 24. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 když budeš vědět přesně co chceš, tak já Ti to koupím a nachám poslat přímo k Tobě.. bez toho, že bych z toho něco měl :-) tím chci říct, že pokud nemáš Paypal, což většina prodejců vyžaduje, tak se nabízím.. :-) to Zitny: prostě žlutá a modrá je dobrá No chtěl bych LED denní světla Audi S6 TFL ale nějak nevím kolik stojí... Zdá se mi že 5200,- za pár což mi nepříjde levnější jak píše ZITNY tak se ještě kouknu... Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Ja myslim ze rozdil v kvalite a vzhledu je natolik diametralni, ze by mi asi ani nevadilo, kdyz by ty Audinovy byly o neco drazsi.... Coz ale NEJSOU. Je tam fura nabidek na prodej BEZ drazby za cca 180 Euro, coz je asi 4400 ceskejch penez. Kdyz nebudes linej a budes drazit, mas je klidne i za tech 150. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 jen bacha v DE ebayi chtej vetsinou uberweisung Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Co je überweisung? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 24. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 No to by mě taky zajímalo??? Co je überweisung???? A jak můžu dražit, když neumím ani píp Německy!!!!!!! No nic, z důvodu jazykové bariéry jsem nucen koupit ty nahoře z milotecu... ale raději bych ty Audi S6 TFL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 milotec neni jedina homologovana volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 25. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 milotec neni jedina homologovana volba ale tak mi ukaž něco kvalitního a tvarově vhodného??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 25. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 (editace) Je tu někdo, kdo by byl schopný mi dovézt ty AUDI S6 TFL ??????? kolem 150 éček??? Byl jsem v milotecu a moc mě nenatchly ty jejich, asi to je tou černou, počkám na ty bílé pak se uvidí. Ale pokud to jinak nepůjde tak je budu muset vzít.... PLS.... Editováno: 25. Červen 2008, autor: crazyduke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 ufff mluvil jsem o homologaci ne o eleganci <;o)), kdyz to dobre zakomponujes bude vsechno elegantni http://www.tuning-no1.cz/oddeleni/1136-denni-sviceni-led kod DEN00113 - vyrobce mycarr, problem by mohl byt vtom ze svetla jsou oznacovana jako pozicni a denni sviceni ale homologace je asi jen pro pozicni, uvidime jaky papir doda prodejce. od sameho vyrobce prodava svetla i stualarm s homologaci na denni sviceni zminim pozdeji v tomto prispevku kod DEN00112 - neresil jsem pro me jsou moc dlouhe, nenarvu je vedle mlhovek kodLED001 - zase prodejce uvadi homologace, zalezi na papiru, vyrobce jsem tusim nevypatral, ty se mi vedle mlhovek vejdou meli by se vejit i RSce, bohuzel soucasti baleni neni rele, tudiz je vetsi problem to zapojit tak aby to splnovalo pravidla drive zmineny stualarm - http://www.stualarm.cz/produkt/sj-286typ2-...led-homologace/ smulu maji majitele RSek a sportovniho spojleru jako ja, scout nevim ostani by meli bez problemu najit vhodne misto vyhovujici pravidlum pro umisteni Po nedeli se chystam za prodejcem osobne, jeste musim bezpecne vytahnout tu mrizku abych to tam mohl zkusit jestli se to vejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.