AR1 Vloženo 11. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 Já byl 12 let v podobné situaci a svoje auto jsem si nechal. Nikdy nevíš co se stane. Přišel novej ředitel, nacpali tam GPS a začala buzerace, od toho jak jezdíš rychle po to, kde jsi byl o víkendu. Co na tom, že jim do soukromých jízd nic není, stačí kliknout myší. Ale někdo to měl na salámu a nevadilo mu to, soukromýmu autu neježdění nesvědčí, a tak prodali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 15. Květen 2016 Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 (editace) Ahoj, odpovim obráceně - já koupil OII facelift 2010, 1.9 tfi 77kW výbava elegance - 2 zónová klima, 6 pytlů, vyhrev předních sedaček, přední a zadní senzory, 4 el okna, el zrcátka vyhřívaná, sklopná, el. šíbr, tažné, tempomat, malý kožený paket... Najeto 190.000km, když pominu že ji měl chvilku táta tak po jednom majiteli, servis jen škoda... Cena 180.000Kč, takže máte pro představu za co prodávat a za co koupit. Já koupil vzhledem ke stavu a původu asi o nějakou korunu levněji... Editováno: 15. Květen 2016, autor: CentriFUGA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 15. Květen 2016 Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 Ročník 2919 a osm pytlů když šest je maximum? To nás pěkně houpeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 15. Květen 2016 Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 To počítal i svůj a tatův asi...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 15. Květen 2016 Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 Opraveno, v roce jsem se spletl :-) No pytle jsou řidič a spolujezdec, k tomu boční a pak ve všech třech sloupcích a u tourana se to počítalo jako 8 (někdo uváděl i 10 protože 3 sloupky po 2 pytlech), tak mě případně opravte jak se to uvádí správně :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Květen 2016 Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 OII nikdy neměla víc jak 6 airbagů. To, že někdo někde uvádí nesmysly není určující. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 15. Květen 2016 Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 (editace) OK a takže všechen ten airbag ve všech 3 sloupcích se bere jako jeden ? A proč třeba na a4 jsme ho měli jen v prostředním sloupku a tady je ve všech 3 ? A stejně se to bere jako jeden? Edit: asi to tak bude opravdu, protože u superba jich mám 9 (přední, boční vpředu, boční vzadu, hlavové a kolenní u řidiče) dle výbavy co mám a ten hlavový je také rozděleny ve všech sloupcích. Editováno: 15. Květen 2016, autor: CentriFUGA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Květen 2016 Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 Ano, je to tzv. "hlavový" airbag a je brán jako jeden - ostatně při aktivaci to vyletí celé jako jeden kus. Ne po částech. Tak proto. Tady je to krásně vidět jak to funguje u Roomstera. Někdo to také počítá podle nápisů Airbag na sloupcích a pak se nemůže dopočítat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 15. Květen 2016 Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 Už jsem to také našel a opravil v příspěvku. Takže opraveno, beru zpět a můžeme zpět k tématu ceny :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.