Gerrik Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Mám 1,2 2003, posledních pár dní mi auto po startu chcípne, pokud nepřidám plyn. Když to chytnu, a vytočím motor hned po startu tak je to ok. JInak samovolně po cca sekundě sám zhasne. Immo je ok. Začalo to dělat v těch vedrech. Dnes jsem ujel cca 800 km, a udělalo to jen jednou. Včera jsem málem neodjel od baráku, chytlo to asi po páté, než jsem přišel na ten trik s plyn.pedálem. Co by to mohlo být? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markyz1977 Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 (editace) A chcípme jen studenej nebo ohřátej ? co čidlo teploty ? nekecá ? Editováno: 27. Červen 2008, autor: Standis je zakázáno citovat poslední příspěvky viz pravidla bod 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 25. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Chcípe to jak za studena tak i za tepla. Na čidlo jsem se ještě nedíval. Zatím se jen ptám, co by to mohlo být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VáclavSedlář Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 A nemůže to být špatným benzínovým čerpadlem-malý tlak b. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 25. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 (editace) To by se projevovalo i při jízdě, ne? Ta je zatím ok, jezdí jako drak. Editováno: 27. Červen 2008, autor: Standis je zakázáno citovat poslední příspěvky viz pravidla bod 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smreko Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 (editace) tak to stým čerpadlom môže byť pravda, keď je na figu nemusí to chcipnuť pri jazde ja by som ho pre istotu skontroloval Editováno: 27. Červen 2008, autor: Standis je zakázáno citovat poslední příspěvky viz pravidla bod 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markyz1977 Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 podívat nestačí spíš načíst jiným kompem hodnotu při studeném či zahřátém motoru. Je jasný že auto přez noc stálo a teplota hlasí do řj. 50 stupnů tak je něco špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 su to sviecky. robilo mi to tiez. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martt Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Já bych řekl že to dělá špinavá škrtící klapka. Mrkni na téma hromadnýho chipu a podívej se na fotky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 30. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Já bych řekl že to dělá špinavá škrtící klapka. Mrkni na téma hromadnýho chipu a podívej se na fotky... Už jsem objednal servis, tak pak řeknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.