markyz1977 Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Zdravím mám dotaz nenajde se kolega kterej pronikl do 1.2 jako já ? Všude píšou a na školení učej že blok s klikou se nerozebírá ,ale proč kupovat polomotor za balík když vyměnit kroužky stačí ? má tu s tím někdo zkučenost ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 jo tak tohle by mě taky zajímalo, proč se to nesmí rozebírat. Kdysi jsem se po tom pídil a nikdo mi nebyl schopen odpovědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Dle informací nejde blok sešroubovat v domácích podmínkách tak,aby se nepokroutil,nejde dobře usadit klika.Jsou i vytáhlé závity pro šrouby,uvádí se,že jdou našroubovat jen třikrát.Motor má snahu cedit olej ve spojích....Servisy mají zakázáno tyto motory -bloky ,opravovat.Dělá spec.pracoviště .Zkušenosti chybí,každý raději koupí nějaký motor z bouračky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 (editace) blok motora mas rozdeleny v ose klukovej hriadele. to ulahcuje vyrobcovi montaz kluky, ale opravy doma su tym obmedzene. Editováno: 25. Červen 2008, autor: colins Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markyz1977 Vloženo 25. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Dle informací nejde blok sešroubovat v domácích podmínkách tak,aby se nepokroutil,nejde dobře usadit klika.Jsou i vytáhlé závity pro šrouby,uvádí se,že jdou našroubovat jen třikrát.Motor má snahu cedit olej ve spojích....Servisy mají zakázáno tyto motory -bloky ,opravovat.Dělá spec.pracoviště .Zkušenosti chybí,každý raději koupí nějaký motor z bouračky... Jasný já ale nepotřebuju motor a tendle mam navíc stejně klepe tak jsem ho rozpitval. Myslel jsem spíš na složení jako momenty utažení atd. jinak když jsem to stáhnul 50 N (8mm závit) klika šla točit v pohodě rukou na dosedácí plochy po natmelení asi nepoteče Tak o co jde proč prostě tvrdí že ne? Jasný je tam postup složení třeba za tepla nebo zmrazení těžko říct . Nejlepší bude ho někam naládovat a zkoušet co to udělá Jo a kroužky sehnat jdou jen ne jako orig díl to je jasný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markyz1977 Vloženo 25. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 blok motora mas rozdeleny v ose klukovej hriadele.to ulahcuje vyrobcovi montaz kluky, ale opravy doma su tym obmedzene. hezkej obrázek přesně takhle se to válí na ponku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
multipas Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 mam motor v generalke u kamosa, tak potom dam vediet ako to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
multipas Vloženo 5. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2008 takze koncova cena po zlave 22tis. sk. v cene: vlozky do valcov, nove kruzky, tesnenie pod hlavu, motor. olej + filter, kedze uz bol rozobraty motor tak aj lamela spojky, lozisko spojky a tanier. cena za matros, cca 13tis. ostatne robota. doteraz nabehane cca 110 km, zatial v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.