Publikováno Červen 24, 200817 r Zdravím mám dotaz nenajde se kolega kterej pronikl do 1.2 jako já ? Všude píšou a na školení učej že blok s klikou se nerozebírá ,ale proč kupovat polomotor za balík když vyměnit kroužky stačí ? má tu s tím někdo zkučenost ? Díky
Červen 24, 200817 r jo tak tohle by mě taky zajímalo, proč se to nesmí rozebírat. Kdysi jsem se po tom pídil a nikdo mi nebyl schopen odpovědět.
Červen 25, 200817 r Dle informací nejde blok sešroubovat v domácích podmínkách tak,aby se nepokroutil,nejde dobře usadit klika.Jsou i vytáhlé závity pro šrouby,uvádí se,že jdou našroubovat jen třikrát.Motor má snahu cedit olej ve spojích....Servisy mají zakázáno tyto motory -bloky ,opravovat.Dělá spec.pracoviště .Zkušenosti chybí,každý raději koupí nějaký motor z bouračky...
Červen 25, 200817 r blok motora mas rozdeleny v ose klukovej hriadele. to ulahcuje vyrobcovi montaz kluky, ale opravy doma su tym obmedzene. Upraveno Červen 25, 200817 r od colins
Červen 25, 200817 r Autor Dle informací nejde blok sešroubovat v domácích podmínkách tak,aby se nepokroutil,nejde dobře usadit klika.Jsou i vytáhlé závity pro šrouby,uvádí se,že jdou našroubovat jen třikrát.Motor má snahu cedit olej ve spojích....Servisy mají zakázáno tyto motory -bloky ,opravovat.Dělá spec.pracoviště .Zkušenosti chybí,každý raději koupí nějaký motor z bouračky... Jasný já ale nepotřebuju motor a tendle mam navíc stejně klepe tak jsem ho rozpitval. Myslel jsem spíš na složení jako momenty utažení atd. jinak když jsem to stáhnul 50 N (8mm závit) klika šla točit v pohodě rukou na dosedácí plochy po natmelení asi nepoteče Tak o co jde proč prostě tvrdí že ne? Jasný je tam postup složení třeba za tepla nebo zmrazení těžko říct . Nejlepší bude ho někam naládovat a zkoušet co to udělá Jo a kroužky sehnat jdou jen ne jako orig díl to je jasný.
Červen 25, 200817 r Autor blok motora mas rozdeleny v ose klukovej hriadele.to ulahcuje vyrobcovi montaz kluky, ale opravy doma su tym obmedzene. hezkej obrázek přesně takhle se to válí na ponku
Červenec 5, 200817 r takze koncova cena po zlave 22tis. sk. v cene: vlozky do valcov, nove kruzky, tesnenie pod hlavu, motor. olej + filter, kedze uz bol rozobraty motor tak aj lamela spojky, lozisko spojky a tanier. cena za matros, cca 13tis. ostatne robota. doteraz nabehane cca 110 km, zatial v poho.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.