soptajs Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 Zdravím všechny, chtěl jsem se s vámi podělit o potěšení ze změny pružin. Přešel jsem ze sportovních pružin zpět na klasické škodovácké a je to prostě paráda!! Auto nevypadá tak hezky (i když je to pořád mazel), ale ta pohoda ježdění po Praze je nesrovnatelná. Nemusím jezdit krokem přes koleje, nemusím dávat pozor na každou díru, a že jich v Praze je požehnaně a po kostkách je to jen příjemná jemná masáž a ne brutální kostitřas. Asi jsem už zestárnul, ale věřte nebo ne zpátky na sport už to nikdy nedám! Jaké máte vy zkušenosti? Měnili by jste pohodlí za krásu? Přeji Vám všem ať vždy dorazíte v pořádku do cíle, ať už máte Bavora nebo Škodovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 příšti tyden měním za sport.tak to sem teda zvědav,ale tady na sev.morave kde jezdím tolik kočičich hlav není,dír je asi všude stejně a přes koleje musíš tak rychle aby to kola nestihli přenest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armanny Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 na kolik přijdou origo tlumiče pro O1 ?? 1,9 TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 takove ceny ma SEBO: OCTAVIA I - ceny jsou za 1 kus tlumiče Monroe standart vpředu ........................ 1090,- vzadu liftback ................ 950,- vzadu combi ................ 1000,- Monroe Reflex vpředu ........................ 1500,- vzadu liftback .............. 1290,- vzadu combi ................ 1890,- Kayaba Excel G vpředu ........................ 1250,- vzadu liftback .............. 1250,- vzadu combi ................ 1350,- Kayaba Ultra SR vpředu ........................ 2300,- vzadu .......................... 2250,- Bilstein B4 vpředu standart ............ 1130,- vpředu sport podvoz...... 1640,- něco jako série O1 RS vzadu .......................... 1000,- vzadu sport podvozek ... 1390,- Sachs vpředu Advantage 200954 .......... 1495,- plynokapalinový Super Touring 200951 ..... 1395,- olejový vzadu : Super Touring 556268 ..... 1320,- Advantage ...................... 1650,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 Zdravím všechny,chtěl jsem se s vámi podělit o potěšení ze změny pružin. Přešel jsem ze sportovních pružin zpět na klasické škodovácké a je to prostě paráda!! Auto nevypadá tak hezky (i když je to pořád mazel), ale ta pohoda ježdění po Praze je nesrovnatelná. Nemusím jezdit krokem přes koleje, nemusím dávat pozor na každou díru, a že jich v Praze je požehnaně a po kostkách je to jen příjemná jemná masáž a ne brutální kostitřas. Asi jsem už zestárnul, ale věřte nebo ne zpátky na sport už to nikdy nedám! Jaké máte vy zkušenosti? Měnili by jste pohodlí za krásu? Přeji Vám všem ať vždy dorazíte v pořádku do cíle, ať už máte Bavora nebo Škodovku. Nikdy bych to nedal zpět (mám to snížené o 3,5 cm ) Vždy jsem jezdil z autem které mělo upravený podvozek seriová octule mi přijde dost měká toť můj názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 a jake maš kola??ja mam 16 asi se na sniženi vykašlu bo by to bylo nizke,ne?leda bych pak koupil 17 a vyš.co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 (editace) No záleží jaký máš výškový profil gumy Editováno: 12. Červenec 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 a jake maš kola??ja mam 16 asi se na sniženi vykašlu bo by to bylo nizke,ne?leda bych pak koupil 17 a vyš.co. Velikost kol se snížením přeci nemá ale vůůůbec nic společného. Obvod pneu cca 1993 mm je pořád stejný! Ať je tam alu 15" nebo 18. Mění se jen průměr disku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 no mam 205/55R16..no vyškove to stejne jak 15zimni.....no tak asi taky hodim ty pružiny!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 no mam 205/55R16..no vyškove to stejne jak 15zimni.....no tak asi taky hodim ty pružiny!!!! JJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armanny Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 paul_tdi: díky chlape.. Chtěl bych zachovat tuhost seriového podvozku, jaké by jsi mi doporučil tlumiče? original co se montoval vyrábí kdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soptajs Vloženo 14. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 a jake maš kola??ja mam 16 asi se na sniženi vykašlu bo by to bylo nizke,ne?leda bych pak koupil 17 a vyš.co. Ahoj, mam nizkoprofilove 17ctky. Vypada to porad dobre, ikdyz ne tak dobre jako pred tim. Ale je to pohoda po Praze, neda se to vubec srovnat. Je pravda, ze uz si nemuzu mimo Prahu tolik dovolit, protoze to nesedi tak jako pred tim, ale jezdim vetsinou po meste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.