AdamCZ Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 no to sem nikdy nevidel mno, ale tak když máš elektriku tak bych ten tisícihran prostě uříznul.. takhle ničit novou látku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 19. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 AdamCZ: nevím, řezání do stahovačky mi přijde teda podstatně větší ničení Robo_PP: Snad v pondělí mi kámoš půjčí tavící pistoli. A jestli nee tak si ji asi koupím. Očas se to hodí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 Myslíš tavící pistoli na takový ty gumový tyčinky ? tou sem to delal já a ne že by to nák extra drželo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 20. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 No spíš na plastový tyčinky. VitaP to tak má a prý to drží jak přibitý. Doma na to mám ještě tmel tak když to nebude držet tou pistolí, tsk zkusim ten tmel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 (editace) Pánové mi prominou... Ale to co jste ukázali na fotkách za koženkový hnus, tak to bych nechtěl ani do Favorita, se kterým jezdím v montérkách do práce! Být váma, tak ty fotky rychle stáhnu, ať to svět nevidí. A jak má vypadat tapec??? Takto! Editováno: 12. Prosinec 2019, autor: Milan II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 co se ti nelíbí na tý kožence ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 20. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 (editace) Milan II: Tapec je hezkej, ale já sem to původně chtěl v látce jako potahy aby to pěkně ladilo. Zkusím hodit jeden do auta a když se mi to nebude líbit, tak to možná nakonec skončí nějak takhle. Uvidíme. A foto od Adama sem tam dal proto, že ty švy na mojem a jeho tapecu sou podobně. A ještě dotaz: Ty si z toho před čalouněním sundával ten origi hadr? Editováno: 20. Červenec 2008, autor: Kubiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo_PP Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Kubiik : kolko latky mi treba objednat aby to vyslo na vsetky dvere? inac budem objednavat ties taku cervenu ako potrebujes aj ty, ale neviem kedy kedze teraz som zistil ze mi tecie brzdova kvapalina a neviem kolko ma vide oprava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 20. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 no, já sem toho měl původně metr. jenomže když mi to Prudík nastříhal a jeden kus zničil lepidlem, tak toho budu muset ještě tak cca půl metru objednat. Ale myslím, že by tak 1,2 - 1,3 metru mělo stačit, když to bude tak, jak to mám já. Možná i míň, ale radši kousek víc, než kdyby mělo 10 cm chybět. Látka je v šířce 1,4 m a cena je necelých 800 CZK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 (editace) co se ti nelíbí na tý kožence ? Co se mi nelíbí na té kožence? Nelíbí se mi na ní ty obrovský švy a zvrásnění! Okolo řadičky dobrý, ale ty tapecy? To není hodno interiéru Octavie. Pro Kubíka: za 1. flock ti udělají v mnoha odstínech. Tak že není nutno si tapecy prznit koženkou. za 2. flock je nastříkán na výplň i s origo molitanem a látkou, není to na opření lokte tak tvrdé. za 3. jediné co je mínus, tak je opotřebení flocku. Takové auto pak není na denodení rajtování. Což já nemám... Editováno: 20. Červenec 2008, autor: Milan II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Já už na podruhé půjdu taky do floku - je to jistota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 no ono na tej fotce to nevypadá zrovna nejlíp.. mě se třeba flok vůbec nelíbí.. jen můj názor.. každýmu se líbí neco jinýho no.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 20. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Mně se flock taky nelíbí. Určitě to bude nějaká látka. Vždyť by to byla nuda, kdyby se nám všem líbilo to stejný ne??? Přes týden zkusím a uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 22. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 tak sem se dneska tak koukal na ten tapec a nějak se mi ty švy začaly nelíbit. takže asi zkusím nějakou podobnou látku a uvidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo_PP Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 (editace) no tak to vidim ze ty budes moj " pokusny kralik " lebo chcem presne to co ty. Editováno: 24. Červenec 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 23. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 No tak to sem rád . Hele a Ty máš taky ty stejný potahy? Mně na tom tapecu vadí, že je to kolem těch švů takový krabatý. Tak podobně jak je to na těch koženkovejch u Adama. Asi to bude červená od Sinus live, či jak se to píše. A necituj poslední příspěvek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo_PP Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 Este nemam tie potahy, lebo som musel dat brzdy opravit a nebolo to najlacnejsie, takze ked zase nasetrim tak objednam, a budu take iste ako mas ty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 co se ti nelíbí na tý kožence ? asi zpracování tapeců. Upřímně! Mě taky ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alibaba I Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 asi zpracování tapeců. Upřímně! Mě taky ne Abych řekl pravdu, mě se to rovněž dost nelíbí a krom zpracování i ten materiál - připomíná mi takové ty socrealistické židličky "společenských místností" nebo sedadla vlakových souprav.... Holt proti gustu není mustru ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manolo Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 ani ty z kozenky, ani z latky...kdo to sil a vypinal tak tragedie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 4. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 no ona ta látka od MADu je hodně tlustá a tvrdá, takže to s ní prostě asi líp nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo_PP Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 zdravim ta, ako pokracujes s calunenim tapecov? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 7. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2008 takhle: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry858654 zítra to půjdu okouknout a hodím foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.