Přejít na obsah

Klima cvakání spojky kompresoru


WEBUR

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny.

Potřebuji poradit. Mám Oct.I r.v.99 Climatronic. Při nastavení klimatizace na AUTO sepne spojka kompresoru a začne normálně chladit. Když se rozjedu, tak se začne ozývat cvakání. A je to stejné cvaknutí jako při sepnutí spojky kompresoru. Cvaká to hodně často (cca 2xza sekundu) Klima chladí pořád stejně. V režimu ECON nic necvaká a když stojím, tak jen jednou a to když sepne spojka. Nechal jsem doplnit tlak a kontroloval jsen napnutí řemenu. A nic. Pořád stejné. Jo a VAG taky žádkou závadu nehlásí.

Docela mě to znepokojuje. Myslím, že jsem to zde pročítal dost poctivě a nic podobného jsem zde nenašel. :-( Tak prosím poraďte co by to mohlo být.

Dík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Přesně nevím jak je tu u Climatronicu, já mám manual, ale mě teď hodně potrápil konektor k řídící jednotce dochlazování. Zkus za chodu přeměřit napětí, které jde na tu spojku a pak postupně k té řídící jednotce. Jestli třeba nejsou přerušené káblíky nebo nějaký přechoďák na svorkách. U mě to byl ten konektor.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...