KaJe Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 Když se deaktivuje airbag spolujezdce kvůli dětské sedačce, má se vypnout i boční popřípadě hlavový airbag nebo jen čelní. Co napínač pásu, taky deaktivovat? Co vše odpojuje ten origo vypínač? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 vypínač vypíná airbag spolujezdce jestli jednotka vypne boční nevím pásy jsou s mechanickou rozbuškou hlavovy airbagy myslím OI nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 A nebylo by lepší a jednodušší vozit to mimi vzadu? V sedačce protisměrné (vajíčku) , ale vzadu? Stejně většinou když se jede tak mimi spí a když ne, tak stejně musíš zastavit. Navíc to je bezpečnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 BEzpecnejsie je vozit ho vzadu, ale ked chce vypinatelny bag, tak preco nie. Moze sa niekedy hodit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 vypínač vypíná airbag spolujezdce jestli jednotka vypne boční nevím pásy jsou s mechanickou rozbuškou hlavovy airbagy myslím OI nemá Díky. Ty hlavové mě zajímali z toho důvodu, že je budu taky asi deaktivovat sestře v Alhambře. Ale hlavové asi nevadí, jelikož je má i na zadních sedadlech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 vzadu to podle mě není bezpečnější mám dvě děti a vím kolikrát jim vypadne dudlík za 1 minutu a co dělají když ho nemají je hodně velkej rozdíl hledat dudlík vedle sebe nebo za sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 21. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2009 (editace) můžete mi sem dát prosím čísla té ŘJ deaktivace airbagu (v uatě mám 4xairbag) + tlačítko + světýlko... prcek na cestě a asi by bylo vhod to dodělat, děkuji....jinak ETKU už mám na cestě u Švagra, pak nebudu otravovat :-) děkuji moc... Editováno: 21. Listopad 2009, autor: Fire Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 21. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2009 vypínač vypíná airbag spolujezdce jestli jednotka vypne boční nevím pásy jsou s mechanickou rozbuškou hlavovy airbagy myslím OI nemá vypíná to pouze airbag spolujezdce boční ti Dítě neohrožuje a napínače pásů O1 rozhodně má a ty taky nevadí protože jsou za sedačkou nedrží dítě samotný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 21. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2009 můžete mi sem dát prosím čísla té ŘJ deaktivace airbagu (v uatě mám 4xairbag) + tlačítko + světýlko... prcek na cestě a asi by bylo vhod to dodělat, děkuji....jinak ETKU už mám na cestě u Švagra, pak nebudu otravovat :-) děkuji moc... help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 chlapi, mám nabídku, je to urgent....prosím hoďte mi sem čísla těch dílů, hlavně jednotky, děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 24. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2009 Pisni SZ cosbymu, Vasovi alebo Rolbarovi, urcite niekto z nich bude vediet poradit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanley78 Vloženo 24. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2009 Mám OI rok 2002 a druhého synka. Chtěl jsem taky deaktivovat airbag na místě spolujezdce, kvůli dětské autosedačce. Vypínač ve schránce bohužel nemám a odpojování airbagu od konektoru není příliš košer, protože pak svítí stále kontrolka na přístrojovce a pokud si toho všimnou policajti, nebo na technický, tak údajně může být problém. Byl jsem se zeptat ve Škoda servisu a řekli mi, že záleží na tom, jak by se to dělalo, že se musí doplnit nějaký odpor (zřejmě se tím ŘJ ošálí, aby netušila, že je airbag odpojen) Prý si v tomto případě účtují cca 1000,- Kč. Nejsem blázen, abych dával na půl roku 1000,- za odpojení airbagu a po půl roce zase 1000,- za opětovné zapojení. Vyřešil jsem to tak, že oba dva kuky vozím vzadu. Zatím s tím nemám problém. Jezdíme i po dálnici a zatím jsem kvůli dudlíku zastavovat nemusel. A když bych musel, tak benzinek je po cestě tolik, že se vždy dá bezpečně zastavit a dudlík vylovit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 24. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2009 Mám OI rok 2002 a druhého synka. Chtěl jsem taky deaktivovat airbag na místě spolujezdce, kvůli dětské autosedačce. Vypínač ve schránce bohužel nemám a odpojování airbagu od konektoru není příliš košer, protože pak svítí stále kontrolka na přístrojovce a pokud si toho všimnou policajti, nebo na technický, tak údajně může být problém.Byl jsem se zeptat ve Škoda servisu a řekli mi, že záleží na tom, jak by se to dělalo, že se musí doplnit nějaký odpor (zřejmě se tím ŘJ ošálí, aby netušila, že je airbag odpojen) Prý si v tomto případě účtují cca 1000,- Kč. Nejsem blázen, abych dával na půl roku 1000,- za odpojení airbagu a po půl roce zase 1000,- za opětovné zapojení. Vyřešil jsem to tak, že oba dva kuky vozím vzadu. Zatím s tím nemám problém. Jezdíme i po dálnici a zatím jsem kvůli dudlíku zastavovat nemusel. A když bych musel, tak benzinek je po cestě tolik, že se vždy dá bezpečně zastavit a dudlík vylovit taky řešení .... ale chci tlačítko zřejmě...akorát furt nevím ty čísla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satfan Vloženo 24. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2009 Podle Etky Lampicka vnitřní s kontrolkou deaktivace airbagu: Kód: 1U0947105B 47H černá Kód: 1U0947105B 8YS béžová Kód: 1U0947105B Y20 šedá Spínč (Klíč) pro deaktivaci: Kód: 6Q0919237C B41 řidici jednotku to nevím v etce je ji mnoho a v tom aby se čert vyznal viz zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 Mám možnost ŘJ bagovky: 1C0 909 605 index 06 VW51, nevíte teda jak která kam patří ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 zkus napsat tomu cosbymu, rolbaroj nebo vašoj já mám vypínání taky dodělaný, dělal mi to rolbař, díly od cosbyho, lampička není třeba, dal jsem místo toho diodu a je to a myslím, že to vypíná i boční airbag, páč jsem to měl vypnutý a vyndal jsem sedadlo a kontrolka na to reagovala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.