Přejít na obsah

1.4 Mpi 50kW chyba 16514

TiGeRZ

Doporučené příspěvky

Tak mam problem s horeuvedenim motorom.... Stale ho trasie na volnobeh... Vymenene: Lambda sonda pred k., sviecky, vycistenie klapky, kablovy zvezok bol uz davnejsie rozmotany.....

a vypisuje to stale chybu 16514 nieco s lambdou...elektricka zavada v obvode.... meral som aj napetie do svorkovnice(co ide do lambda sondy) a hodnota 0,47V takze normal......

??????????????????????????

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 3 měsíce později...

A ako si meral tie napatia??? Pri LS zapnutej v konektore, alebo si ju mal odpojenu od konektora???? LS može mat skrat, aj ten skrat sa može prejavovat len niekedy...napríklad ked sa zohreje a pod.....Skus ju jednoducho vymenit.....Aj tak sa časom znižuje jej kvalita....Ktorý máš rok výroby???? :feve:

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...
  • o 9 let později...

Zdravím mám fabii 1 1,4 mpi r.v.2001 cca před mesicem se mi rozsvitila kontrolka elektroniky motoru vyhodilo to chybu valec 1 sonda 1 zjistil sem ze je spatna prvni lambda tak se vymenila za novou a dali se i nove svicky po ujeti cca 50 km se elektronika rozsvitila znovu napichl jsem to na vag a zase mi to hlasilo tu stejnou chybu nevi nekdo co s tim diky za odpovedi:)

Odkaz ke komentáři

Tak když máš tu sondu vyměněnou a chyba zůstává,je třeba ještě zkontrolovat to vedení.Od té svorkovnice,kam jste tu lambdu připojovali až k řídící jednotce,jestli tam někde není zkrat.Případně zkusit nový kabel od řídící jednotky.V zimě se rádi na motoru zabydlují kuny a těm některé kabely chutnají.Dej si dolů ten plastový kryt a celé to prohlédni.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...