Publikováno Červen 30, 200817 r Tak mam problem s horeuvedenim motorom.... Stale ho trasie na volnobeh... Vymenene: Lambda sonda pred k., sviecky, vycistenie klapky, kablovy zvezok bol uz davnejsie rozmotany..... a vypisuje to stale chybu 16514 nieco s lambdou...elektricka zavada v obvode.... meral som aj napetie do svorkovnice(co ide do lambda sondy) a hodnota 0,47V takze normal...... ??????????????????????????
Červenec 1, 200817 r Autor pozeral som do VISu, ale moc mudry z toho nie som..... Ale ked som vytvaral Reedliness kod tak pri teste sondy cislo 2 za katom mi zacali tie otacky riadne lietat..... ale preco vypisuje tu chybu sonda 1 pred katom...... Vycistim sondu za katom a potom uvidim.....
Červenec 1, 200817 r TIGeRZ skús sa spýtať na dieselfore tam sú dobrý a skúsený motorári /Huml, Kevino atd./
Červenec 1, 200817 r Autor TIGeRZ skús sa spýtať na dieselfore tam sú dobrý a skúsený motorári /Huml, Kevino atd./ vidis to ma nenapadlo...hned to tam idem postnut....
Červenec 2, 200817 r Autor Tak by mali byť sondy ok,žeby káble alebo konektory? No skusal som hoico ale budem to musiet vysledovat...niekde je chyba......potom dam vediet co a ako.
Říjen 20, 200816 r Zjistil jsi co způsobuje chybu 16514 ??? Objevila se mi stejná chyba, tak že bych měl inspiraci, kde začít.
Říjen 20, 200816 r A ako si meral tie napatia??? Pri LS zapnutej v konektore, alebo si ju mal odpojenu od konektora???? LS može mat skrat, aj ten skrat sa može prejavovat len niekedy...napríklad ked sa zohreje a pod.....Skus ju jednoducho vymenit.....Aj tak sa časom znižuje jej kvalita....Ktorý máš rok výroby????
Prosinec 19, 200816 r Autor Tak na segrinom aute bol vadny kablik k Lambda sonde pred katom..... kmitanim motora sa nejako poskodil.....
Prosinec 20, 200816 r Kde..na akom mieste....bol poškodený...predsa kmitaním motora sa len tak sam nepoškodí...?? :feve:
Prosinec 21, 200816 r Autor Kde..na akom mieste....bol poškodený...predsa kmitaním motora sa len tak sam nepoškodí...?? :feve: Sestra ma ten isty motor ako ty..... tak ked sa pozries na to vedenie k lambde tak to uvidis... ze je to tam nachylnejsie....
Březen 13, 20187 r Zdravím mám fabii 1 1,4 mpi r.v.2001 cca před mesicem se mi rozsvitila kontrolka elektroniky motoru vyhodilo to chybu valec 1 sonda 1 zjistil sem ze je spatna prvni lambda tak se vymenila za novou a dali se i nove svicky po ujeti cca 50 km se elektronika rozsvitila znovu napichl jsem to na vag a zase mi to hlasilo tu stejnou chybu nevi nekdo co s tim diky za odpovedi:)
Březen 14, 20187 r Tady by pomohl kód té chyby.Chyb na sondě 1 může být víc.Zřejmě ani nebyla chyba v sondě samotné,ale v údajích,které zaznamenala.
Březen 14, 20187 r Tak když máš tu sondu vyměněnou a chyba zůstává,je třeba ještě zkontrolovat to vedení.Od té svorkovnice,kam jste tu lambdu připojovali až k řídící jednotce,jestli tam někde není zkrat.Případně zkusit nový kabel od řídící jednotky.V zimě se rádi na motoru zabydlují kuny a těm některé kabely chutnají.Dej si dolů ten plastový kryt a celé to prohlédni.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.