Přejít na obsah

Kolko km na rezerve???

Miso19

Doporučené příspěvky

Caute,dufam ze tu nezakladam nieco co uz bolo riesene,v rychlosti som hladal a nenasiel som nic take.

Dnes mi zapipala rezerva..tak pozrem na palubny pc ze kolko je dojazd a ukazalo 80 ci 90km..tak som si este veselo jazdil....teraz vecer ze 50..neskor 45...tak si hovorim dobre do obchodu..a rano si natankujem..nakupim nastupim a nic nastartovalo a uuuuplne skapinalo..nevedel som co sa deje tak som to skusil este raz a potom som to vzdal..isiel na pumpu nacapoval do kanistra 5L a nalial..a potom siel natankovat plnu.tak by ma zaujimalo ci je nejaka chyba v elektronike alebo je to normalne ze to ukazovalo este skoro 50km dojazd a pritom tam uz nic nebolo.Dakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

může být závada na snímačí v nádrži - plováku, minulé léto mě to taky blblo, najednou se ručička propadla, pak zase vylezla, dojezd ukazoval plus mínus 60km, už jsem byl připravený to rozdělat, ale zima to vyřešila, najednou v poho a letos ve vedrech taky zatím dobrý, nevím jestli to bylo vedrem, ale tuším, že ti někdo měl podobný poznatek

Odkaz ke komentáři

Mě to dnes po půlnoci spadlo spadlo z deseti na nulu, akorát když jsem dojel k pumpě Tesco s velkým transparentem OTEVŘENO NONSTOP, která byla zavřená :076 Trochu jsem se zapotil, ale podařilo se mi dojet na výpary ještě 5km k otevřené pumpě na dálnici, takže rezerva tam asi opravdu bude :) Třeba Fiat řeši tyto nepřesnosti tím, že PP dojezdovou vzdálenost pod 50 km neukazuje :specool:

Odkaz ke komentáři

• o 6 měsíců později...

Ozkoušeno na Fábce HTP s 0km na dojezd, ještě v pohodě z Olomouce do Brna po dálnici. Přesnou rychlost neřeknu jakou jsem jel ale 130 to nebylo, spíš kolem 100.

Ale já mám schyzoidního maxíka, páč natankujte palivo mi někdy hlásí při dojezdu 60km, někdy 90 a když se asi dobře vyspí tak u 100km :smich:

Odkaz ke komentáři

Ta ručička palivoměru a počítač po té co pípne rezrva začnou ukazovat dojezd podle ujetých kilometrů a ne podle realne spotřeby. Kdo má lpg se s tím už setka ltřeba při přejezdu horizontu pípne nádrž a začne ubývat benzin i když auto jede na plyn. Onehdá sem tak ujel asi 300km (kdy po asi 50km se ručička uplně položila) než sem dočerpal těch 10l k půlce nádrže:). Takže dojezd je podle toho kolik vám normálně těch cca 6l vydrží:)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...