Přejít na obsah

Uchycení RZ

dezod

Doporučené příspěvky

JJ, na Okině jsem nejtky už stačil přetřít na Roomstru ještě ne.Nýty jsou 4x20 AL, podložky anticorro.Pod značkou mám v místě nýtku kousek plastové destiky vysoké jako samolepící páska, aby SPZ vzadu na dveřích neseděla až na plechu.Dveře nevrtám, využívám díry vyvrtané již z továrny.Vpředu na plastovém nárazníku je to chycené podobně s tím, že tam jsem vyvrtal nové díry -jak jsem potřeboval-kvůli vrtání do SPZ.Na Roomstru jsou veliké podložky protože je to bývalý referenční vůz a měl již z MB SPZ přišroubovanou.Mě se ty šrouby ale moc nezdály a tak jsem ji raději také přinýtoval.Při demontáži se sice nýtky musí odvrtat ale to není žádný problém.

perfekt!šlo by sem dát třeba odkaz na "materiál pro úpravu"? - podložka, páska, atd...

Možná nějaký bezpečnostní šroubky, něco nestandartního třeba hvězdička nebo ty nýtky...ještě pouvažuju..každopádně dík za inspiraci

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 4 měsíce později...
když ztratiš, zničíš anebo ti někdo ukradne byť jednu SPZ, tak dostneš nové! a to vždycky a bez vyjímky! SPZ se razí jenom v jednom vydání! :smich:;)

díky už sem jednou ztratil a vyměnil, jen mě zajímalo jestli je jiné řešení pro zachování čísla thanks a lot.. lol

Odkaz ke komentáři

S tim nahrazením značky by to měli udělat jako třeba v anglii,tam ti poškozenou značku za určitej poplatek udělaj na počkání v každých lepších autodílech,servisech apod. .....to vim od jednoho človíčka co tam už nějakej ten měsíc pracuje... je to už nějakej ten měsíc co mi vyprávěl jak tam boural se svým Passatem kterýho si tam přivezl odsud..nedobrzdil to před kruháčem a nápálil to do auťáku před ním......Nicméně když tam pak vyzvedával ve VW auto po opravě,tak mu ho vyvezl borec do předávací místnosti bez značky a najednou se tam objevil druhej a ten měl v ruce novou značku ze který zezadu odtrhl kryt lepenky a nalepil mu jí na ten př.nárazník...v tom kouká a měl jí sice ve správ.formátu i z EU modrym pruhem CZ,ale alá GB....z plastu že to vypadá jako kdyby to číslo bylo zalitý v něm.......Řikal ať mu tu starou značku vrátěj,že by s timhle mohl mít tady v ČR problém a na to mu jen ten technik řekl že byla promáčklá,tak zlikvidovali.......Řikal že na to kašle a až se vrátí sem,tak uvidí co na to tady budou řikat policajti a když tak jí pak vymění.......

Odkaz ke komentáři

na co šrouby? to je lepší to nalepit ne??? :) a když to padne, tak dáš za 450 novou! :kol-98:

já to mám teda nalepený! ;)

Po pravdě jsem to zkoušel nalepit sehnal jsem si pásku na doporučení z tadyka, (tuším že OBI), ale bohužel po vetším zatahání značka povolila, asi sem narazil na nějakou pásku co málo udrží, ty co co sou na těžký věci stály 300,- tak na to sem se vyprdl, jestli máš tip hoď ho sem..dík

Odkaz ke komentáři

Já teda už léta používám oboustranku...buďto Würth nebo Pattex-super fix a bez problému.....drží to jako bejk!!!......Když jsem si naposledy všimnul u jedné OII že je př.značka pošramocená(asi od koule),tak jsem si najivně řekl že jí sundám a vyrovnám...No tak jednoduchý to nebylo....musel jsem nahřívat horkovzduchem a i tak to trvalo asi 20min.přemlouvání než se pustila...+ dalších asi 30.min.než jsem odstranil zbytky lepenky......

Odkaz ke komentáři

To každopádně vypadá líp, ale je fakt, že SPZ na rámečku trochu "pruží", takže do jisté míry to nárazník chrání. Vím jak vypadá naše osmiletá SPZ na druhém autě.

Taky bych si to nejradši přilepil, ale navíc mám ještě druhej pár SPZky, takže bych to pak nemohl měnit :D .. ale to ty vorli máš vlastně taky.

Editováno: , autor: ViktorMPI
Odkaz ke komentáři

Já teda už léta používám oboustranku...buďto Würth nebo Pattex-super fix a bez problému.....drží to jako bejk!!!......Když jsem si naposledy všimnul u jedné OII že je př.značka pošramocená(asi od koule),tak jsem si najivně řekl že jí sundám a vyrovnám...No tak jednoduchý to nebylo....musel jsem nahřívat horkovzduchem a i tak to trvalo asi 20min.přemlouvání než se pustila...+ dalších asi 30.min.než jsem odstranil zbytky lepenky......

díky za doporučení konkrétních pásek...

jinak je fakt že ten rámeček pomůže a ochrání nárazník, sám sem vyzkoušel do vrat :aggressive:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...