Publikováno Červenec 7, 200817 r Ahoj, koupil jsem si Fabii Combi 1,4-55kW a chci do ni nechat namontovat LPG systém místo rezervy. Uvítám rady u koho si nechat montáž udělat, jaký typ namontovat,kolik stojí montáž, jak dlouho trvá úprava, čeho se vyvarovat, kontakt na úpravce atd. Jsem z Mladoboleslavska. (V současnosti mám Felicii Combi s LPG , takže obecné povědomí o LPGčku mám). Děkuji.
Červenec 7, 200817 r zkus napsat SZ (soukr.zprávu) Karlovi.LPG zda nezná někoho z Mladoboleslavska. Jinak rozhodně někoho v okolí, s event.problémy nebudeš jezdit daleko, např.doseřízení a tak. Cenu čekej 30t Kč plusmínus. Přestavba je hotova během jednoho dne Upraveno Červenec 7, 200817 r od Malta
Červenec 23, 200817 r inak videl som uz dost fabii na LPG a to motorizacie HTP a MPI ( MPI najviac vraj to aj dobre spolupracuje ) ale 16V som este nevidel, mozes vyskusat a myslim ze ani tu na fore nikto nema 16V na LPG.
Červenec 23, 200817 r tak to som nevedel, ale este som v premavke 16V na LPG nevidel boh vie ako to znasa ten motor ked je taky chulostivy.
Červenec 23, 200817 r ked kuknes sem tak uvidis neofiko zoznam uzivatelov ktory se nam podarilo zostavit myslím že tříhrnky jsou háklivější
Červenec 23, 200817 r uz som si myslel, ze Houmr Simpson ma financne prolemos a ide prebat masinu na LPG.... :p
Červenec 23, 200817 r uz som si myslel, ze Houmr Simpson ma financne prolemos a ide prebat masinu na LPG.... co je to tu za OT??? leonides: prerobit sa to da, akurat mam pocit ze tam uz musi byt vstrekovanie a nie podtlakovy system, aby to dobre spolupracovalo vstrekovanie je kusok drahsie ale je to dobry system, na to ktory system (znacka) je lepsi sa opytaj karlaLPG a z vlastnej skusenosti ti mozem poradit, skus radsej dlhsie hladat dobry servis na montaz aj za tu cenu, ze tam bude kustik drahsia montaz, pokial tam maju dobry pristup a venuju sa zakaznikovi tak je to ovela lepsie, pametaj ze mas na ten system zaruku a niekto sa ti o to musi aj starat, ja uz som sa opalil, pravda colins? (ty OTckar jeden )
Červenec 23, 200817 r no jo bratiam sa blyska na lepsie casy co im zrusili spotrebnu dan, tam uz sa ta prerabka v tychto casoch oplati
Červenec 23, 200817 r No jim se to teď jezdí. U nás to vyskočilo zhruba o 1 kč během mojí dovolené a všude je 16,60
Červenec 23, 200817 r colins: mne je auto ukradnute to nie je moja zaluba ale iba prepravovadlo ktore sluzi na prepravu nasej rodiny od rodicov po mna. ja mam ine hobby do ktorych vrazam prachy http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry832480 p.s.: colins, aby nase auto islo do plynu ha ha ha ha, vies kde mam rad jedine plyn a kde patri do kotla a sporaku
Srpen 8, 200817 r Takže zkušenost s 1.4 55 kW, montováno poslední týden v červnu, zákazník s tím jel za týden na dovču do Chorvatska, jinak jezdí do práce 25 km jedna cesta, je to combi, nádrž 67l, max. plná 55l, včera kontrola po 2000 km, dojezd 680-700 km, zařízení BRC SQ 24, majitel je nadšený....
Srpen 12, 200817 r Autor Ahoj, díky všem za rady. LPG již mám namontováno ve Fabii Combi s motorem 1,4-55kW a jsem max. spokojený. Požádal bych ještě o něco: SHÁNÍM NEPLNOHODNOTNÉ REZERVNÍ KOLO. Vím že, oficiální, ani originál neexistuje a proto uvítám odkaz , kde a za kolik ho sehnat (5*100). Chci ho dát z boku zavazadlového prostoru nebo za sedadla (původní rezerva se tam nevleze). Zatím ve voze mám sprej, kompresor a rezervu... Ale to není ono - překáží mi to. Díky! Upraveno Srpen 13, 200817 r od colins
Srpen 12, 200817 r Autor Mrkni se tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry846488 Díky pro montase!
Březen 12, 201411 r Zdravím Máte někdo zkušenosti s tímto motorem a přestavbou na LPGDobrá volba, nebo spíše nemontovat?
Březen 13, 201411 r dobrý den několik známých má fabii combi s motorem 1,4 16V na lpg, říkají že nemají absolutně žádný problém s pohonem lpg, kdyby bylo třeba více informací, dejte vědět Já sám si v sobotu jedu pro fabku combi 1,4 16V a příští pondělí jede na přestavbu na lpg
Březen 13, 201411 r Ja mam 1,4 16V kod motora CGGA nie vo fabii , ale v octavii, system BRC - od nova (3000km), zatial najazdených 47.000km na plyne bez akych kolvek problemov. priemerna spotreba LPG 7,6L, 0,51l BA. Upraveno Březen 13, 201411 r od jozef janosik
Březen 13, 201411 r těchto motorů se dělalo několik, do kombíků se dá dát nádrž místo rezervy(kolem 56l) nebo jsme je dělali s válcovou 70l, dokonce i s 90 litrovou nádrží.....pokud má vpravo na motoru cívku, občas se stává, že tato odchází(spíš polovina,pak nepálí 2 válce), někdy kabely,...jinak tyto motory na plyn nemají problém,můj kamarád co jsme mu ho dělali už má najeto 150 tisíc a v pohodě....
Březen 13, 201411 r švagor má 1,4 16v ale novšiu 63kw(je to ten istý motor) na plyn od novoty má najazdené 155000 a auto šlape ako hodinky (až sa čudujem pri jeho udržbe chudák motor )
Březen 13, 201411 r no to jsou skoro identické motory, ale u 55kW je podstatně horší ho v plynu naladit, korekce auta lítají jak chtějí...skoro bych řekl, že si žijí vlastním životem....1.4 63kW je na tom líp, ten se naladí a šlape....
Březen 13, 201411 r Minulý rok jsem udělal 24 Fabií 1,4l 16V 59kW (kód motoru BUD) pro firmu. U některých se stávalo, že cca 2x denně po vyřazení v křižovatce zdechl motor. (to jsem preventivně u všech částečně kompenzoval benzínem). Jinak sem u cca 18 aut v reklamačním řízení měnil snímač hladiny LPG v nádrži.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.