ace ventura Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Mám problém s kufrem. Starý vzpěry ho otevřeli jen když bylo teplo a pokud bylo chladnějc tak jsem ho musel otevírat rukou až do konce. V pátek jsem koupil nový (neorig. od ACI) a fungovali do dneška. Pokud je kufr déle zavřenej tak ho vzpěry otevřou tak do půlky, pak mu zase musím pomoct. Jak se kufr otevírá vám? Od kterýho místa jsou kufr schopny otevřít? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Já jsem koupil starší, které se dávaly do roku 2003-4?? jsou chromové a fungují skoro od zdola a to mám víko vytlumené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 (editace) Mě se taky víko zvedne až nahoru samo, ale když jsem měl OI, tak v zimě se jim moc nechtělo. Editováno: 8. Červenec 2008, autor: Paolo.007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Mě se jednou stalo, že mi kufr skoro nešel otvírat, máznul jsem pantíky kufru a bylo po problému. Zkus to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 8. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Díky za rady, zkusím to máznout a uvidím. to Vasekk: já je mám obráceně než ty, ale to asi vliv mít nebude. Ale zkusím je otočit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Díky za rady, zkusím to máznout a uvidím.to Vasekk: já je mám obráceně než ty, ale to asi vliv mít nebude. Ale zkusím je otočit Jak obráceně?To jako pístkama dolů?To snad ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 9. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Tak jsem měl možnost dneska testnout supa co jsem dělal a chodilo to nádherně. Prohodil jsem písty a stejné. Tak jsem to prostříkl grafitovym povolovačem a dost to pomohlo. Takže to budu prostříkávat ještě tak tejden aby to pořádně povolilo a bude to 100%ní. Ty starý ale stejně nechoděj takže jsem je nekoupil zbytečně. to Vick: jo Vasekk je má obráceně než já i supík na kterým jsem dneska dělal. Píst má být nahoře, pístní tyč dole. Na tom co jsem koupil je dokonce šipka "<- BODY". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Tak já nevim jak to má být, ale takhle se mi to líbí asi víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 kde se daj ty pisty koupit za nejakej rozumnej peniz - zkousel jsem to nekolikrat prostriknout WD ale nepomohlo to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 (editace) Už nevím pokolikáté to sem dávám . Je to pořád dokola www.gorcak.cz Super cena,spolehlivost Editováno: 28. leden 2009, autor: Pepa007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Tak to vypada libozne... Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Jůůů tak to mám kousek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 29. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2009 2 Petik: nevím co se dá všechno sehnat ale ty co jsem koupil já tak byly sice levný, ale nemají ten pozvolnej dojezd na konci. Takže pokud né origo tak repas. A firmu výše mohu doporučit. Kámoš má od nich repas na octu a makají jako nové. Jen já se k tomu nemůžu furt dokopat abych jim je tam poslal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Jardo je nejvyšší čas.Sice je ještě leden,ale neváhej ať je máš na sezónu jako nové.Já je zkusím ještě máznout a pokud to nepomůže tak je tam taky zavezu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 30. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2009 No právě! Zítra si je zabalím a v pondělí pošlu. Alespoň tam budu mít zpátky ty chromový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 chlapi dnes jsem viděl ty vzpěry na aukru,tak když tak se tam kukněte.Byli i včetně pantů a cena v řádu 400kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 nene, byly za 250 a už nejsou Dohodnul jsem se s ním jen na vzpěrách za 150,- takže pochybuju, že je tam ještě má... sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asua Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Mam takovy dotaz a ted jak to tady ctu, bude asi zakopany pes v tech vzperach a jejich dojezdech. Problem je v tom, ze ted pres zimu se zacal kufr nezaklapavat napoprve. Kdyz ho chci zavrit tak pri dosednuti vika dolu, to viko jakoby poodskoci a kufr zustane otevreny (nic neni ale videt, jelikoz se opticky zda ze je zabouchly) ale po nedzvednuti vika je jasne ze se nezaklapnul. Kdyz ho hned nato zvednu a ze stejne vysky spustim dolu tak uz se zaklapne normalne. Bude to tim nebo je chyba nekde jinde? Zacalo to delat az po tech mrazech. Zitra jedu do Hrusova a tak to jen jen kousicek od Gorcaka tak bych se tam stavil zeptat na repasi (pokud to je ono). Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Nemohlo by to být spíš zámkem?Pokud bys měl blbé vzpěry,tak by se ti to asi i špatně otvíralo.Tipnul bych si ten zámek,jestli se ti tam někde nedostala voda.No sám jsem zvědav,tak dej potom vědět jak jsi dopadl.Taky to mám kousek a hned jak mě to začne zlobit tak tam zajedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asua Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Uvidim co reknou, ale nejlevnejsi reseni by bylo ty vzpery. Ten zamek bude asi dost drahy (ted jsem kouknul do ETKY a mam u nej cenu okolo 800 kc, nebo nahrada 472 kc??). Pres ty mrazy utrpel zamek ridicovych dveri, protoze jak byly mrazy tak asi zamrzl zamek a pri zavirani dveri nesly dvere zavrit a odskocily asi 3x jak u stare 120-ky, a az na poctvrte uz se zaklaply normlane, ale od te doby neukazuje maxik otevrene dvere (jen pri privrenych dverich v mezipoloze se rozsviti maxik i osvetleni pod nohama) a to si myslim ze je tim mikrospinacem (ten jsem si uz koupil), ale zatim nemam odvahu se do toho poustet jelikoz se to musi cele vč. stahovacky a okna atd. rozdelat a mam strach at neco jeste nerozbiju. Kdyby nekdo poradil jak se to cele rozdelava nebo pomohl budu rad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super(b)man Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Taky si myslím,že to bude jinde,než v těch vzpěrách.Při mrazech se v nich tlak snižuje,takže to hůř otevírá a líp zavírá. Jinak Gorčáka můžu jen doporučit,jak na vzpěry tak na tlumiče pérování je rychlý a dělá kvalitně,u mě spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asua Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 tak jsem tam dneska byl a mel jsem stesti ze byl zrovna doma, jelikoz tam pry moc nebyva a vse resi postou nebo po telefonu. Dle nasi rozmluvy to asi opravdu temi vzperami nebude, protoze ten dojezd je pri otevirani a ne pri zavirani. Auto jsem tam sice nemel, ale az bude cas tak mu to skocim ukazat. Budu se asi muset poohlidnout po novem zamku. Jinak na Supika repas jedne vyjde na 200,- Kc a casove nebyl schopen upresnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Tak mi právě přišli ty písty z aukra.. Vypadaj dobře. Zkoušel jsem je stlačit jen tak doma rukou a nevím jaký to má dávat odpor, ale podařilo se mi to jen o kousek a to ještě celou vahou. Je to tak dobře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 26. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 2 asua: zkus ty písty vyndat a z malé výšky zavřít kufr. Ten zámek by to mohl taky být.. 2 Hampejz: takhle se to poznává dost blbě ale tak jak si to posal by to m ohlo odpovídat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asua Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 2 asua: zkus ty písty vyndat a z malé výšky zavřít kufr. Ten zámek by to mohl taky být.. Dneska jsem mel podobny napad a co nejdrive az se umoudri pocasi se do toho pustim a vyzkousim to prvne takto. Zamek kdyz odpojim od elektriky (spinani maxidotu a otevirani kufru ze dveri) tak po opetovnem napojeni konektoru se doufam nemusi ten novy zamek nikak nastavovat pres Vag nebo nejak podobne aby to komunikovalo s maxikem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.