Přejít na obsah

Jaký notebook

karlos3

Doporučené příspěvky

Hod jsem typ te televize neco ti najdu. respektive jestli ma tvoje LCD Dsub, DVI a nebo HDMI. To prvni bych radeji nepouziva

jsem se konecne kouknul na tu mou telku LDC: tak ze vzadu jsem nasel scart, tri cinche - bily,cerveny, zluty, a s-video ten kulaty asi 5kolik. pujde to nejak propojit s notasem?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mensi obrazkovy navod jak predejit 80% problemu u ntb acer ;) pokud to nekomu bude potrebne

1. odsroubovat tyto sroubky a zapacit ve smeru sipky, (dost to krupe , je treba se nebat :) )

2.potom sroubky na grafice

3.pokud jste to nikdy necistili tak zasnete co tam najdete, u me je to cca pred 3 mesici cistene tak tam toho neni moc

kdo neveri ze to fakt pomaha,doporucuji nainstalovat aplikaci notebok hradware control a podivat se na teplotu CPU,HDD atd.. pokud mas teplotu CPU kolem 70 stupnu tak mas nejvyssi cas :D !!

post-12489-1227517270_thumb.jpg

post-12489-1227517288_thumb.jpg

post-12489-1227517305_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

funguje to takto rozobrat na kazdom? potom tu spinu iba zbierate s handričkou alebo povysavate?

akurat pozeram ze na svojej toshibe nemam moznost odskurtkovat, tak jedine servisne stredisko alebo to vysat cez kryt...

dost notasu to ma podobne,nektere maji torxy a ne krizove sroubky,nebo je to jen nacvakle,nejlepsi je to procistit spulkou do usi a vetsi veci povysavat, kazdemu notasu tohle pomuze a docela dost prodlouzi zivotnost, hodne reklamaci je jen kvuli tomuhle,pac kazdy notas prehrivanim prechazi na mensi vykon,nebo se uplne vypne

Editováno: , autor: creck
Odkaz ke komentáři

pro CRECKA : poradis mi teda, jak propojit notebook s tou televizi LCD?jde mi o to, abych mohl z notase vysilat do toho LCDcka. Co jsem se dival, tak kebel jsem nenasel zadny, tak budu muset asi poridit nejaky prechod + kabel. Muj notas ma VGA, HDMI, bohuzel to s-video tam neni. A to LCD ma scart, bili/cerveny cinch na zvuk a zlutej S-video. Asi to vypada, ze bude prechodka z VGA na S-video a pak to propojit s kablem - slo by to?dik za radu

Odkaz ke komentáři

skoda, ze na notasu neni s-video, jak jsem hledal, tak bych musel koupit redukci s VGA(D-sub) na S-video cca 1000kc, nebo existuje kablik VGA(D-sub) na scart cca 100kc. Ale udajne to nekde funguje, nekde ne, tak nevim. Dokonce nekteri spojuji piny na scartu 15 a 20 a maj obraz ,jak vysity

Odkaz ke komentáři

klucí:-)chtěl bych si koupit noťase....mělo by to být na užívaní internet doma,kouknutí a stažení fotek z foťáku + vypálení + kouknutí na nějakej ten filmek...nic víc nic míň...hry nehraju a hrát nebudu...takže obrazovka max 15 palců cena do 10 000t....kčs..značku nevím.HP?asus?jinak jsem naprostej laik.....počítač co mám dom používám jen a a jen na internet + ty fotky...takže něco poradíte?

Odkaz ke komentáři

pro CRECKA : poradis mi teda, jak propojit notebook s tou televizi LCD?jde mi o to, abych mohl z notase vysilat do toho LCDcka. Co jsem se dival, tak kebel jsem nenasel zadny, tak budu muset asi poridit nejaky prechod + kabel. Muj notas ma VGA, HDMI, bohuzel to s-video tam neni. A to LCD ma scart, bili/cerveny cinch na zvuk a zlutej S-video. Asi to vypada, ze bude prechodka z VGA na S-video a pak to propojit s kablem - slo by to?dik za radu

to je nejake divne ,mas notas na kterem je HDMI a na LCD neni DVI ani HDMI ? z VGA na S-video nejde(prej to jde ,ale jsou to nejake upravy co banda popisuje na netu,prodavat takovou redukci jsem nevidel),jde z z VGA na DVI (DVI je takovy ten druhy vetsi digitalni konektor na grafice) a HDMI ma taky redukce na DVI na VGA ,ale na tom LCD bys fakt nekde mel mit aspon DVI nebo HDMI,zatim jsem nevidel LCD na kterem by nebyl jeden z digitalnich vstupu at uz HDMI nebo DVI(ono je to v podstate to same, jen jiny konektor)

Odkaz ke komentáři

Mira : cokoliv ,za tu desitku to bude mit vzdycky interni grafarnu a nevydrzi tomu baterka dyl jak hodku ;)

http://www.alfacomp.cz/php/index.php?eid=15L140081014000000

jestli mas nejakeho kamose co bude vedet jak ti to rozslapat a nechces na tom podnikat (nema to OS tak usetris minimalne dvojku) tak tohle je muj jednoznacny tip ;) (pokud jsi z okoli ostravy ,prijed,za flasku a macka ti z toho udelam notas ;) )

http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid...140081014000LDD

jinak to HPcko co ti radi sejvi v tom samostatnem clanku je taky supr

Odkaz ke komentáři

to crack: bohuzel je to tak, ta LCD televize ma jen scart, a cinche zvuk a s-video. Co jsem tam brouzdal, tak bych za VGA musel koupit konvert, ktery bych napojil na S-video do LCD, nebo koupit kartu do notase s vystupem na S-video. Takze bych to asi nechal volne plavat, protoze bud musim koupit konvertor za cca 1000kc nebo kartu za cca 1000kc nebo novou LCD telku lol

Odkaz ke komentáři

ten windows vista je p..u! mam v programu files slozku winamp, ktery jsem odinstaloval a zustaly tam zbytky soubu. ale nemuzu to odstranit, protoze me drzi jaky si spravce windwsu ci co, nevite nekdo, jak se rusi ten spravce? potrebuji neco vymazat a 3krat se me to zepta, zda-li se to ma vymazat nebo ne :aggressive:

Odkaz ke komentáři

pokud to nejde vymazat ,tak zkus restart (ten uz jsi asi zkousel ze :) ) no a po restartu az ti to ukaze kolik mas pameti a preblikne ti to na dalsi obrazovku tak mackej klavesu F8 , vyjede ti nabidka jak chces pc spustit, dej v nouzovem rezimu a nech to najet, pak by to smazat jit melo, po najeti pc si jeste do prikazeoveho radku (spustit) napis msconfig a skontroluj si v zalozce po spusteni jestli ti tam neco nezustalo zaskrtnute od toho programu co jsi smazal

Odkaz ke komentáři

Na netu je to na na spoustě stránek, jen pohledat..... třeba zde

UAC je dobrá technologie, filozofií je blíže k Linuxu, programy psané pro Vistu nemají s UAC problém, pouze staré programy psané tak, že něco mění v adresářích, kde by to dělat neměly, mají s UAC problém. Pokud UAC někdo vypne, samozřejmě podstatně sníží bezpečnost systému Windows Vista.

Odkaz ke komentáři

jo diky, nasel jsem toho spoustu UAC - ty visty - to je des, dalsim nastupem windowsu jsme vseci v prd....jak bata s drevakama :aggressive: a taky jsem zjistil, ze neni dobre moc veci instalovat do programu files, radej disk "c" nez do filesu, nebo v tom filesu se to tezko odinstalovava a dela to pak tezkou paseku ty programu stahle z netu:)

Editováno: , autor: Vinca
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...