Listopad 23, 200816 r Hod jsem typ te televize neco ti najdu. respektive jestli ma tvoje LCD Dsub, DVI a nebo HDMI. To prvni bych radeji nepouziva jsem se konecne kouknul na tu mou telku LDC: tak ze vzadu jsem nasel scart, tri cinche - bily,cerveny, zluty, a s-video ten kulaty asi 5kolik. pujde to nejak propojit s notasem?
Listopad 24, 200816 r mensi obrazkovy navod jak predejit 80% problemu u ntb acer pokud to nekomu bude potrebne 1. odsroubovat tyto sroubky a zapacit ve smeru sipky, (dost to krupe , je treba se nebat ) 2.potom sroubky na grafice 3.pokud jste to nikdy necistili tak zasnete co tam najdete, u me je to cca pred 3 mesici cistene tak tam toho neni moc kdo neveri ze to fakt pomaha,doporucuji nainstalovat aplikaci notebok hradware control a podivat se na teplotu CPU,HDD atd.. pokud mas teplotu CPU kolem 70 stupnu tak mas nejvyssi cas !!
Listopad 24, 200816 r taktez si cistim notas sam a Ok a hlavne kdyz mate v dome/byte nejaky zvire.... to je teprv nasup - ty chlupy nechce brat ani vysavac z tech zeber......
Listopad 24, 200816 r funguje to takto rozobrat na kazdom? potom tu spinu iba zbierate s handričkou alebo povysavate? akurat pozeram ze na svojej toshibe nemam moznost odskurtkovat, tak jedine servisne stredisko alebo to vysat cez kryt... Upraveno Listopad 24, 200816 r od wrccko
Listopad 24, 200816 r ja cistim televizu, pocitac a monitor tak, ze kopresorem fouknu na ty chladice a kolem okolo, samozrejme opatrne a ne nejakym velkym vzduchovym tlakem, aby se to neposkodilo, jo a zesilovac taktez cistim kompresorem
Listopad 24, 200816 r funguje to takto rozobrat na kazdom? potom tu spinu iba zbierate s handričkou alebo povysavate?akurat pozeram ze na svojej toshibe nemam moznost odskurtkovat, tak jedine servisne stredisko alebo to vysat cez kryt... dost notasu to ma podobne,nektere maji torxy a ne krizove sroubky,nebo je to jen nacvakle,nejlepsi je to procistit spulkou do usi a vetsi veci povysavat, kazdemu notasu tohle pomuze a docela dost prodlouzi zivotnost, hodne reklamaci je jen kvuli tomuhle,pac kazdy notas prehrivanim prechazi na mensi vykon,nebo se uplne vypne Upraveno Listopad 24, 200816 r od creck
Listopad 26, 200816 r pro CRECKA : poradis mi teda, jak propojit notebook s tou televizi LCD?jde mi o to, abych mohl z notase vysilat do toho LCDcka. Co jsem se dival, tak kebel jsem nenasel zadny, tak budu muset asi poridit nejaky prechod + kabel. Muj notas ma VGA, HDMI, bohuzel to s-video tam neni. A to LCD ma scart, bili/cerveny cinch na zvuk a zlutej S-video. Asi to vypada, ze bude prechodka z VGA na S-video a pak to propojit s kablem - slo by to?dik za radu
Listopad 26, 200816 r skoda, ze na notasu neni s-video, jak jsem hledal, tak bych musel koupit redukci s VGA(D-sub) na S-video cca 1000kc, nebo existuje kablik VGA(D-sub) na scart cca 100kc. Ale udajne to nekde funguje, nekde ne, tak nevim. Dokonce nekteri spojuji piny na scartu 15 a 20 a maj obraz ,jak vysity
Listopad 27, 200816 r klucí:-)chtěl bych si koupit noťase....mělo by to být na užívaní internet doma,kouknutí a stažení fotek z foťáku + vypálení + kouknutí na nějakej ten filmek...nic víc nic míň...hry nehraju a hrát nebudu...takže obrazovka max 15 palců cena do 10 000t....kčs..značku nevím.HP?asus?jinak jsem naprostej laik.....počítač co mám dom používám jen a a jen na internet + ty fotky...takže něco poradíte?
Listopad 27, 200816 r pro CRECKA : poradis mi teda, jak propojit notebook s tou televizi LCD?jde mi o to, abych mohl z notase vysilat do toho LCDcka. Co jsem se dival, tak kebel jsem nenasel zadny, tak budu muset asi poridit nejaky prechod + kabel. Muj notas ma VGA, HDMI, bohuzel to s-video tam neni. A to LCD ma scart, bili/cerveny cinch na zvuk a zlutej S-video. Asi to vypada, ze bude prechodka z VGA na S-video a pak to propojit s kablem - slo by to?dik za radu to je nejake divne ,mas notas na kterem je HDMI a na LCD neni DVI ani HDMI ? z VGA na S-video nejde(prej to jde ,ale jsou to nejake upravy co banda popisuje na netu,prodavat takovou redukci jsem nevidel),jde z z VGA na DVI (DVI je takovy ten druhy vetsi digitalni konektor na grafice) a HDMI ma taky redukce na DVI na VGA ,ale na tom LCD bys fakt nekde mel mit aspon DVI nebo HDMI,zatim jsem nevidel LCD na kterem by nebyl jeden z digitalnich vstupu at uz HDMI nebo DVI(ono je to v podstate to same, jen jiny konektor) Upraveno Listopad 27, 200816 r od creck
Listopad 27, 200816 r Mira : cokoliv ,za tu desitku to bude mit vzdycky interni grafarnu a nevydrzi tomu baterka dyl jak hodku http://www.alfacomp.cz/php/index.php?eid=15L140081014000000 jestli mas nejakeho kamose co bude vedet jak ti to rozslapat a nechces na tom podnikat (nema to OS tak usetris minimalne dvojku) tak tohle je muj jednoznacny tip (pokud jsi z okoli ostravy ,prijed,za flasku a macka ti z toho udelam notas ) http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid...140081014000LDD jinak to HPcko co ti radi sejvi v tom samostatnem clanku je taky supr Upraveno Listopad 27, 200816 r od creck
Listopad 27, 200816 r to crack: bohuzel je to tak, ta LCD televize ma jen scart, a cinche zvuk a s-video. Co jsem tam brouzdal, tak bych za VGA musel koupit konvert, ktery bych napojil na S-video do LCD, nebo koupit kartu do notase s vystupem na S-video. Takze bych to asi nechal volne plavat, protoze bud musim koupit konvertor za cca 1000kc nebo kartu za cca 1000kc nebo novou LCD telku
Listopad 30, 200816 r ten windows vista je p..u! mam v programu files slozku winamp, ktery jsem odinstaloval a zustaly tam zbytky soubu. ale nemuzu to odstranit, protoze me drzi jaky si spravce windwsu ci co, nevite nekdo, jak se rusi ten spravce? potrebuji neco vymazat a 3krat se me to zepta, zda-li se to ma vymazat nebo ne
Listopad 30, 200816 r pokud to nejde vymazat ,tak zkus restart (ten uz jsi asi zkousel ze ) no a po restartu az ti to ukaze kolik mas pameti a preblikne ti to na dalsi obrazovku tak mackej klavesu F8 , vyjede ti nabidka jak chces pc spustit, dej v nouzovem rezimu a nech to najet, pak by to smazat jit melo, po najeti pc si jeste do prikazeoveho radku (spustit) napis msconfig a skontroluj si v zalozce po spusteni jestli ti tam neco nezustalo zaskrtnute od toho programu co jsi smazal
Listopad 30, 200816 r crecku, nevis, jak se vypina to povoleni ve viste, kdyz chci neco udelat, tak .."potrebuje windows moje povoleni" a porad se me to pta - nevis, jde to zrusit?
Listopad 30, 200816 r Na netu je to na na spoustě stránek, jen pohledat..... třeba zde UAC je dobrá technologie, filozofií je blíže k Linuxu, programy psané pro Vistu nemají s UAC problém, pouze staré programy psané tak, že něco mění v adresářích, kde by to dělat neměly, mají s UAC problém. Pokud UAC někdo vypne, samozřejmě podstatně sníží bezpečnost systému Windows Vista.
Listopad 30, 200816 r bohuzel s vistou nemuzu slouzit,po zhruba hodine pouzivani jsem ji smazal a vratil XP , aby mi system spomalil PC odhaduju tak o 30% to bylo na me moc
Prosinec 1, 200816 r jo diky, nasel jsem toho spoustu UAC - ty visty - to je des, dalsim nastupem windowsu jsme vseci v prd....jak bata s drevakama a taky jsem zjistil, ze neni dobre moc veci instalovat do programu files, radej disk "c" nez do filesu, nebo v tom filesu se to tezko odinstalovava a dela to pak tezkou paseku ty programu stahle z netu:) Upraveno Prosinec 1, 200816 r od Vinca
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.