raob design airbrush Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 bude se k octavce na přední kapotu hodit plameny nějak do polovičky??? tohle jen vzorek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Já osobně si myslím, že ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 9. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 tak mi poradte co by se tam tak hodilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 bude se k octavce na přední kapotu hodit plameny nějak do polovičky???tohle jen vzorek daj foto tej oktavky, takto tazko povedat. Na vacsinu beznych farieb sa to naozaj nehodi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Fakt nevím. Možná kdyby byl tenhle motiv v jiném barevném provední třeba bílo šedej nebo nevím. Ale takovéhle plameny se hodí možná tak na nějaké auto z 60tých let nebo na nějakého drakstera. Podívej se třeba na tuhle galerii z německého srazu http://gallery.tuningy.com/thumbnails.php?album=155 němci jsou na Airbrush vysazený třeba tam najdeš nějakou inspiraci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 9. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 (editace) tady je něco bych jako fakt dost dobrého ale bohužel mě se ty plameny líbí mohou být v modro-bílém provedení nebo jak by to vypadalo nastříkat vy lišty na náraznících a na bocích dveří do barvy co chci mít interier?? Editováno: 9. Červenec 2008, autor: raob design airbrush Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Teda ty plameny jsou fakt divočina. Dneska je airbrush úplně někde jinde Ale je to jen můj osobní názor. nejsem příznivec brutálních spoilerů a autolepek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Ještě ti sem hodím stránky jednoho chlápka, kterej se tím živí a spoustu jeho práce jsem viděl na vlastní oči. Je to fakt extra třída, dělá hlavně pro němce. Tak jukni, má tam i plameny http://www.airbrush-jankovsky.com/index_1.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 10. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 toho znám to je fakt borec ale já si airbrush dělám sám, už to bude 4 rok a protože dělám v autolakovně tak to je to nej co muže být za kombinaci budou se tam ty plameny hodit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 můj názor: nebude to fakt hezký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 kasli na ostatni, pokud se Ti to libi, tak to tam bouchni, at si kazdy skace i tri metry vysoko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 14. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 mimochodem co říkáte na upravu origo masky??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Co je na ní upraveno, je v laku a zahlazený znak?? Leskne se to, a není to dobře vidět! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 (editace) Maska pěkná . Zkus tam ty plameny hodit ve photoshopu. V modro-bílém by možná bylo lepší ale nedokážu si to představit. Jako zkusit to můžeš děláš si to sám takže v nejhorším to přestříkáš. Ale já si myslím že klasické plameny se hodí tak na auto ze 60tých let. Možná motorka, možná jeep, ale Octavia fakt nevím. Tady pokus o rychlou fotomontáž : Editováno: 14. Červenec 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 14. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 (editace) OK nějak velice rychle stvořeno Editováno: 14. Červenec 2008, autor: raob design airbrush Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Mě osobně se to nelíbí, nejde mi to prostě k sobě (Octavia a airbruh), ale jak říkal Vinca, pokud se to líbí tobě, tak to tam dej. Psal jsi, že děláš v lakovně, takže když se ti to nebude líbit, tak to přinejhorším znovu nalakuješ a bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlacek Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 (editace) me osobne se to nelibi sem si dovolil to trosku upravit :-) Editováno: 17. Červenec 2008, autor: vlacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 17. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 tak to je něco, ale mohl bych vás poprosit jestli byste je zmenšil a dal na střed kapoty??? aby plapolaly jen tak do větší poloviny výšky kapoty, dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 No jak jiz se tady pise,pokud se to libi tobe muzes si na kapotu hodit bobek a pro tebe to bude v poho!Chces to tam tak to tam mrskni!Me se to osobne dokonce hnusi,jsem zastancem v jednoduchosti je sila,takze na toto nejsem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlacek Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 myslel si nejak tahle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 (editace) jezis vy jste patlalove prvni to nejhezci co je na aute chromovana maska a ted plameny ja bych tam jeste primaloval krtecka na predni dvere a vilu amalku na zadni jeste fakt nej origo uprava co vydim vzdycky na octavach , nabarvene mrizky predni masky stribrenkou Editováno: 18. Červenec 2008, autor: creck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlacek Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 (editace) jezis vy jste patlalove prvni to nejhezci co je na aute chromovana maska a ted plameny ja bych tam jeste primaloval krtecka na predni dvere a vilu amalku na zadnijeste fakt nej origo uprava co vydim vzdycky na octavach , nabarvene mrizky predni masky stribrenkou nevim proc zrovna patlalove ptal se jaky mame nazor na plameny a tim ze sem mu je hodil na kapotu ve photoshopu nemusim bejt patlal kdyby se ptal na amalku krtecka atd. jak pises tak mu ji tam dam taky aby videl jak to muze vypadat a pro tebe teda s krteckem akorat je na kapote a ne na dverich Editováno: 18. Červenec 2008, autor: vlacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 18. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 (editace) OK dík ale asi bude lepší něco jiného, co takhle rychlé pruhy přes celé auto?? ten bok je samolepka, už je objednaná Editováno: 18. Červenec 2008, autor: raob design airbrush Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlacek Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 speedy20v ma nejake pruhy http://forum.skodahome.cz/index.php?showuser=760 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlacek Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 myslim ze bych na to auto nic nedaval pruhy jsou minulost a nejakou vyraznou nalepkoubych to nekazil to auto je samo o sobe nadherny mozna bych dal hezky kola a trochu snizil a bylo by to upl ne super v jednoduchosti je krasa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.