Konny Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Zdravím, hledal jsem, ale nenašel a tak se chci zeptat. Jak mám sundat tento plast (obrázek)? Nechci za něj nějak tahat abych něco neulomil. Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Nic jiného ti nezbude je tam nacvaklý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 9. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Takže nebát se a zatáhnout za něj? A je jedno z které strany jestli ze vnitř nebo z kufru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 9. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Tak hotovo, problém vyřešen, zabral jsem za to trochu víc a ono se to vycvaklo. Můžete smazat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxipesFík Vloženo 3. Duben 2011 Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 a klucí jak ho potom zase nasadit?Já jsem si s tím včera hrál a vůbec mi tam nedrží,pouze na krajích,fakt nevim jak ho tam spravne nasadit! a proc jsou tam na kazde strane takove fuky,nemel by byt trosku delsi ? :-) Díkes za odpovedi Max. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mixer Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 Zdravim potreboval bych vedet jak rozebrat plast na 5. dverich u liftbacku, nikde zadnej sroub jsem nevidel nebo se to jenom vycvakne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 2. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 Normálně za něho zatáhni, je jen nacvaknutý na takovch zobáčkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 Konny už ví. Má to za sebou Až to budeš skládat, tak ty zobáčky něčím mázni. Příště se Ti to bude lépe sundávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 raději si sežeň alespoň 2 rezervní. Abys pak nenadával jako já... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 Co? Celé ty kryty? Nestraš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 Néééé. Nebo možná raději celé kryty. Měl jsem na mysli ty plíšky, které ten kryt drží a rády se ohýbají, praskají a nebo odlétají daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 Aha. Na kombíku jsem sundával kryt už párkrát a nic neuletělo. Je fakt, že hned poprvé jsem to máznul lékařskou vazelínou, takže každá další rozborka byla už v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.