pjaroslav Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Možná neumím hledat ale na mojí otázku jsem nenašel žádnou odpověď Můj dotaz se týká mého vozu mám Octavia Combi SLX 20V podle papírů Typ: 1U Varianta SEAGNX01 vin po písmenech je 1U6X???????. Při skenu mi najde pouze jednotky 01;03;15;17;46 Přitom mám centrální zamykání, elektricky stahovaná okna, elektrické střešní okno, elektricky ovládaná a vyhřívaná zrcátka, klíček je s osvětlovací žároviičkou. Podle VAGu při autoscan by měly být jednotky 01,02,03,08,15,17,19,22,35,46,56 pochopím že není jednotka 02 a 22 jelikož mám manuální převodovku a pohon jen přední nápravy. Docela by mě zajímalo jak to je popřípadě jak to donutit ke komunikaci. Dále jaká verze je immo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 08 - jen když máš klimatronik 35 - pokud máš 46(komfortní systém = okna, DO, centál, střeš. okno = komfortní funkce) tak se 35 nenačte 56 - pokud není origo a nebo není origo montáž nenačte se 19 se nenačte asi proto že stejně kdyby byli chyby v ní budou i v ostatních- samostatně bys ju měl načíst jelikož máš SLX a X je 99 tak budeš mít 2generaci imma a komfort bude 799Q (asi) 2g. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.