Přejít na obsah

Octa kombík VAG

pjaroslav

Doporučené příspěvky

:help: Možná neumím hledat ale na mojí otázku jsem nenašel žádnou odpověď :feve:

:aggressive: Můj dotaz se týká mého vozu mám Octavia Combi SLX 20V podle papírů Typ: 1U Varianta SEAGNX01 vin po písmenech je 1U6X???????. Při skenu mi najde pouze jednotky 01;03;15;17;46 Přitom mám centrální zamykání, elektricky stahovaná okna, elektrické střešní okno, elektricky ovládaná a vyhřívaná zrcátka, klíček je s osvětlovací žároviičkou. Podle VAGu při autoscan by měly být jednotky 01,02,03,08,15,17,19,22,35,46,56 pochopím že není jednotka 02 a 22 jelikož mám manuální převodovku a pohon jen přední nápravy. Docela by mě zajímalo jak to je popřípadě jak to donutit ke komunikaci. Dále jaká verze je immo :help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

08 - jen když máš klimatronik

35 - pokud máš 46(komfortní systém = okna, DO, centál, střeš. okno = komfortní funkce) tak se 35 nenačte

56 - pokud není origo a nebo není origo montáž nenačte se

19 se nenačte asi proto že stejně kdyby byli chyby v ní budou i v ostatních- samostatně bys ju měl načíst

jelikož máš SLX a X je 99 tak budeš mít 2generaci imma a komfort bude 799Q (asi) 2g.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...