protected Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Ahoj, jsem tu začátečník a začínám i s Octávií Koupil jsem rok 2000 motor 2.0 a 85 kw, na diagnostice mi to ukázalo nízké volnoběžné otáčky, což asi po konzultaci s technikem, bude škrtící klapka (v lepšim případě stačí vyčistit v horším nová). Ale nikde jsem na netu nesehnal škrtííc klapku na Octávku 85kw jedině superb 2.0 a 85kw což jsou uplně stejné parametry, znamená to, že je to stejný motor, tudiž stejná klapk aa ostatní díly? Dík moc za radu a hoděn štěstí v řízení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 (editace) Úplně ti odpovědět nedokážu zda-li je klapka stená či ne ale spíše není.S-I má motor AZM se zapalováním Simos 3.2, O-I má motory AZH,AQY,AZJ a všechny mají zapalování ME7,5.Poptej se přímo v servise, tam ti to řeknou přesně. Editováno: 11. Červenec 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 Uplne najlepsie bude pozriet si na Tvojej klapke ETKA cislo a podla toho hladat novu klapku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.