mysterx888 Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 ahojte planujem si kupit diagnosticke kable na moju octaviu I r.v.2004 1.6 75kw,momentalne potrebujem na http://www.motordiag.cz/motordiag/mkm,je tam Diagnostický kabel Fast KKL USB alebo Fast K-COM KKL,ci je aj nieco jednoduchsie a lacnejsie viac uzitocnejsie?dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 A co chces robit s tymi "kablami"? Pokial len diagnostiku a drobne nastavovania, tak Ti staci jeden kabel. Skus sa porozpravat s tymto clovekom... Ak to ale neplanujes vyuzivat "dostatocne casto", tak sa Ti nevyplati ho kupovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 Máš SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 11. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 co sa da este robit z timto kablom?nieco lahke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 17. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 uz mam USB KKL od juke.box!velmi bol ochotny az som sa bal ze mi to neposle,ale uz je doma USB KKL.odporucam ak niekto si chcem kupit USB KKL!juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hijolem Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 uz mam USB KKL od juke.box!velmi bol ochotny az som sa bal ze mi to neposle,ale uz je doma USB KKL.odporucam ak niekto si chcem kupit USB KKL!juke.box Servus kolko ta stal ten kabel a kde si ho kúpil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 8. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 hijolem vsak napis juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SiiD Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Ahoj, má tu někdo diagnostiku z Okolí Frýdku Místku? chtěl bych to zkusit, jestli mi to pujde a zjitit jak je na tom mý autičko díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Tak dojed na moravský škoda sraz co bude ted myslím 21. nějká ta diagnostika se tam najde. Já bych ji měl brát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 (editace) aby na tom srazu nebylo diagnostickejch kabelů víc jak aut Editováno: 2. Září 2008, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.