SilverGT Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 Ahoj mam zajem koupit černe tapeci ale sehnal sem jen na inzeratech z kombika a nejsem si jisty jestly ty zadni tapeci pasuji i na kratkou octavku.. dik za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 nepasuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 Tak tak, nepasují! Měl jsem jednou možnost koupit RS tapece z combi, ale prostě mají jiný tvar! Ten zadní vrchní roh není do špičky, ale je seseknutý! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 Upřesnil bych to. Pasujou, ale chybí jim ten růžek vzadu, takže dát je tam můžeš, jen budou mít tuto kosmetickou vadu, já to tak třeba mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madcore Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 (editace) Tak, tak. Mám je taky na krátké. Kupoval jsem tenkrát celý černý interiér a nevšim se toho. A k tomu ještě je mám na švihadla, takže tam mám takové ošklivé černé plastové zaslepky - než seženu ty pravé!! Editováno: 11. Červenec 2008, autor: Madcore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Ahoj mam zajem koupit černe tapeci ale sehnal sem jen na inzeratech z kombika a nejsem si jisty jestly ty zadni tapeci pasuji i na kratkou octavku.. dik za radu Ahoj. Nechci tě do ničeho nutit,ale já jsem to vyřešil následovně. Měl jsem světlehnědé látkové tapeci a chtěl sem taky kupovat černé ,ale když sem vytlumoval dveře pro repro a tapeci byly dole , tak mě něco napadlo koupil sem černou speciální barvu na látku a tapeci sem prostě přetřel malým štětcem a výsledek ? SUPER ČERNÉ TAPECI !!! A za babku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Aha pardon myslel sem že sháníš to čalounění v tapecu a ty sháníš celé černé. Tak to se omlouvám abych nebyl za debila . Příště si to lépe přečtu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.