Publikováno Červenec 11, 200817 r Ahoj mam zajem koupit černe tapeci ale sehnal sem jen na inzeratech z kombika a nejsem si jisty jestly ty zadni tapeci pasuji i na kratkou octavku.. dik za radu
Červenec 11, 200817 r Tak tak, nepasují! Měl jsem jednou možnost koupit RS tapece z combi, ale prostě mají jiný tvar! Ten zadní vrchní roh není do špičky, ale je seseknutý!
Červenec 11, 200817 r Upřesnil bych to. Pasujou, ale chybí jim ten růžek vzadu, takže dát je tam můžeš, jen budou mít tuto kosmetickou vadu, já to tak třeba mám.
Červenec 11, 200817 r Tak, tak. Mám je taky na krátké. Kupoval jsem tenkrát celý černý interiér a nevšim se toho. A k tomu ještě je mám na švihadla, takže tam mám takové ošklivé černé plastové zaslepky - než seženu ty pravé!! Upraveno Červenec 11, 200817 r od Madcore
Srpen 11, 200817 r Ahoj mam zajem koupit černe tapeci ale sehnal sem jen na inzeratech z kombika a nejsem si jisty jestly ty zadni tapeci pasuji i na kratkou octavku.. dik za radu Ahoj. Nechci tě do ničeho nutit,ale já jsem to vyřešil následovně. Měl jsem světlehnědé látkové tapeci a chtěl sem taky kupovat černé ,ale když sem vytlumoval dveře pro repro a tapeci byly dole , tak mě něco napadlo koupil sem černou speciální barvu na látku a tapeci sem prostě přetřel malým štětcem a výsledek ? SUPER ČERNÉ TAPECI !!! A za babku
Srpen 11, 200817 r Aha pardon myslel sem že sháníš to čalounění v tapecu a ty sháníš celé černé. Tak to se omlouvám abych nebyl za debila . Příště si to lépe přečtu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.