fly Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Čau lidi.Koupil jsem si na Fábku na zadni buben náboj s ložiskem.Ale nebyla tam ta poklička a dvanáctihranná matice. 1)můžu použít ty staré?.Jestli ne,kolik tak stojí nové? 2)jakou velikost má klíč na tu matici? Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fly Vloženo 13. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Neříkejte,že jste to ještě nikdo nedělal.Poraďte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Kludne možeš použiť stare lebo pri demont. sa vobec nepoškodia. Myslim že 30-ka tam ide. Nesledujem golove čislo ked to robim. A moc to nepreťahuj len tak mormalne. To sa neuvolni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fly Vloženo 13. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Mužu použít 30-kovej prstýnek neboj je na to specialní klíč.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 (editace) Ten prstynek tam nedostaneš je to dosť zapustene. Požičaj si golu na tu jednu akci. Editováno: 13. Červenec 2008, autor: Standis Pravidla fóra bod č.4 !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fly Vloženo 13. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 To už mě taky napadlo.Jenže v mim okolí má každej Golu s 6-ti hranejma ořechama.Já potřebuju 12-ti hran.Stačí mi jen ten ořech a všude mi chtěj akorát prodat celou Golu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fly Vloženo 13. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Nevíte kolik tak stojít ten ořech 12-ti hran 30-ka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fly Vloženo 13. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Taky jsem o tom uvažoval,narvat tam 6-ti hran,ale mám strach abych nezk...vil tu matici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 hubo44 přečti si pravidla fóra! PROMAZÁNO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Taky jsem o tom uvažoval,narvat tam 6-ti hran,ale mám strach abych nezk...vil tu matici. Půjč si někde pořádný nářadí a neopravuj to jak v rusku kladivem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosta Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 12 hran na golu za 250 kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VašekHK Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Čau lidi.Koupil jsem si na Fábku na zadni buben náboj s ložiskem.Ale nebyla tam ta poklička a dvanáctihranná matice.1)můžu použít ty staré?.Jestli ne,kolik tak stojí nové? 2)jakou velikost má klíč na tu matici? Díky za radu Minulý týden jsem to zrovna také měnil a SKL dodává za cca 1700 Kč komplet. 1) Podle dílenské příručky by jsi měl dát vždy novou matici, je samojistící a má na konci závitu takový "plastový kroužek". Jinak abych povolil tu matku tak jsem musel dát na golu metrovou trubku a pořádně zabrat. Nevím, zda se může stará matice povolit, ale nechtěl bych to zkoušet, kdy se povolý zadní kolo. Stará poklička asi není problém. 2) také si přesně nepamatuji číslo, asi 30 -32, samotný ořech se dá koupit většinou bez problémů. Jinak já měl spíš problém sundat buben, byl již dost sjetý a na kraji se vytvořil lem. Myslel jsem, že už to nesundám a nebo urvu prasátko, zaboha to nešlo dolů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 samozřejmě, že matici novou, je to třicítka dvanástihran a pořádné nářadí je potřeba, taky to není jen na ráčnu, jinak, kdyby někdo potřeboval tak okolí HK není problém, udělám , jinak problém bubnu je asi v tom, že jsi neodaretoval pakny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VašekHK Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 samozřejmě, že matici novou, je to třicítka dvanástihran a pořádné nářadí je potřeba, taky to není jen na ráčnu, jinak, kdyby někdo potřeboval tak okolí HK není problém, udělám ,jinak problém bubnu je asi v tom, že jsi neodaretoval pakny Ale odaretoval, bohužel byly nové pakny - málo ojeté tak moc neodskočily a jak píšu na bubnu je lem - buben není sjetý po celém obvodu, na a tom lemu se zasekly pakny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.