Publikováno Červenec 19, 200817 r chcel by som sa spytat mam octaviu rs 2001 a mam taku vec ze predne lampy ako ten umely dekel mam popraskany da sa s tym nieco robit alebo da sa kupit zvlast ten dekel prosim odpiste dakujem.
Červenec 19, 200817 r Podle mě ten plast zvlášť koupit nejde, protože je to slepeny se světlem. Nezbyde ti asi nic jinýho než si sehnat nový světlo. A jen tak mě zajímá, nemá Octa RS xenony?
Červenec 19, 200817 r Autor Podle mě ten plast zvlášť koupit nejde, protože je to slepeny se světlem. Nezbyde ti asi nic jinýho než si sehnat nový světlo. A jen tak mě zajímá, nemá Octa RS xenony? ano ma to nie je moje foto ale dal som to foto sem koli prasklinam ze take mam a kolko moze stat take svetlo ako bura lebo ostatne veci ako xenon by som prehodil
Červenec 19, 200817 r Podle mě ten plast zvlášť koupit nejde, protože je to slepeny se světlem. Nezbyde ti asi nic jinýho než si sehnat nový světlo. A jen tak mě zajímá, nemá Octa RS xenony? Sorry za OT: ale u O1 RS byly xenony jako mimořádná výbava, O2 RS je má již v základu Tomu se říká pokrok (ve Škodovce)
Červenec 19, 200817 r Autor Sorry za OT: ale u O1 RS byly xenony jako mimořádná výbava, O2 RS je má již v základu Tomu se říká pokrok (ve Škodovce) nie ja tam mam original xenon a kde by som mohol kupit svetla na octaviu
Červenec 19, 200817 r Myslím, že řešením pro tebe bude koupit jenom holá světla = cca 2700,- /ks (např. skoda-dily.cz) Jedná se o naprosto holé světlo bez ničeho, čož by ti mělo vyhovovat - ostatní si přeházíš ze stávajících.
Červenec 21, 200817 r psal jsem si s Fanym a ten světla rozdělal Upraveno Červenec 21, 200817 r od reddy
Červenec 22, 200817 r Jo světla půjdou rozdělat, ale je otázka jak kvalitně to zase složíš dohromady.
Červenec 22, 200817 r Sklo se dá kopit samostatně stojí asi cca litr. Prodávají to v shope pohužel si nemůžu vybavit to blbé jméno něco jako Eriny Erine .... Prostě si nevzpomenu ale snad mě někdo doplní prodávali tak i skla na předfacelift a spousta lidí si to dala na obyč světla. Rozdělat to půjde a vyměnit podívej se do Miklova tématu o jeho Octavii ten je rozdělal a slepil několikrát Upraveno Červenec 22, 200817 r od zabiak
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.