fastest Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 Mám Fabii,r.v.2001 1,4MPi a je tam komfortka + DO,okna v elektrice Problém je teď v létě,když je teplo.Serva běhají jak se jim zachce.Když se zamknu zevnitř,u šoféra vyskakuje ten šulinek.Nebo bouchnu více dveřma a auto se samo zamkne,i když jsou klíče v zapalování.Třeba taky často nejde po odemčení otevřít kufr... Dělá to bordel jen v horku.Čím větší,tím to blbne více.Když je chladněji,vše OK. Poraďte,čím to může být?Že by nějaký snímač,servo?Když to zamknu z venku,vždycky napoprve a vše OK. Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdena Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Mám Fabii,r.v.2001 1,4MPi a je tam komfortka + DO,okna v elektriceProblém je teď v létě,když je teplo.Serva běhají jak se jim zachce.Když se zamknu zevnitř,u šoféra vyskakuje ten šulinek.Nebo bouchnu více dveřma a auto se samo zamkne,i když jsou klíče v zapalování.Třeba taky často nejde po odemčení otevřít kufr... Dělá to bordel jen v horku.Čím větší,tím to blbne více.Když je chladněji,vše OK. Poraďte,čím to může být?Že by nějaký snímač,servo?Když to zamknu z venku,vždycky napoprve a vše OK. Díky za radu Mám stejný problem u mé komfortky.Měl jsem to v Škoda servisu 2,5hodiny se to snažili najít, provedly diagnostyku a nenašli nic. Prosím pomozte! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrator Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Cus panove mel jsem ten samy problem,a byl to konektor mezi dverma a palubkou,byly ohnute nejake kontakty,tak to zkuste .Je to tam jak vede ta guma z kabelama ze dveri do palubky,mam pocit ze tam jsou ty kostky 2 nebo3.Nejdriv jsme si myslely ze je to ten spinac v zamku tak jsme ho tam daly a ono to delalo porad,tak drzim palce,a dejte vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdena Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 Cus panove mel jsem ten samy problem,a byl to konektor mezi dverma a palubkou,byly ohnute nejake kontakty,tak to zkuste .Je to tam jak vede ta guma z kabelama ze dveri do palubky,mam pocit ze tam jsou ty kostky 2 nebo3.Nejdriv jsme si myslely ze je to ten spinac v zamku tak jsme ho tam daly a ono to delalo porad,tak drzim palce,a dejte vedet zdena. Čus petrator: Dnes jsem provedl to cos nám radil a zatím se auto nezamklo ani jednou.Dopoledne mně to blblo ještě moc tak jsem se do toho dal.Skutečně byly kontakty zoksidovaný tak jsem je očistil a prostřík contoksem. Nechal jsem auto na slunku otvíral , bouchal,zavíral a ani jednou se auto nezamklo.Moc děkuji za radu a máš u mně flašu slivovice. zdena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrator Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Cus,to jsem rad ze to funguje a nezlobi,rad jsem ti pomohl vim jake to je kdyz to zlobi a nevis co s tim.Tu slivovici si dame spolu na nejakem srazu az se sejdem oba,co ty na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.