Přejít na obsah

Blbne centrál. zamykání

fastest

Doporučené příspěvky

Mám Fabii,r.v.2001 1,4MPi a je tam komfortka + DO,okna v elektrice

Problém je teď v létě,když je teplo.Serva běhají jak se jim zachce.Když se zamknu zevnitř,u šoféra vyskakuje ten šulinek.Nebo bouchnu více dveřma a auto se samo zamkne,i když jsou klíče v zapalování.Třeba taky často nejde po odemčení otevřít kufr...

Dělá to bordel jen v horku.Čím větší,tím to blbne více.Když je chladněji,vše OK.

Poraďte,čím to může být?Že by nějaký snímač,servo?Když to zamknu z venku,vždycky napoprve a vše OK.

Díky za radu :help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 3 týdny později...
Mám Fabii,r.v.2001 1,4MPi a je tam komfortka + DO,okna v elektrice

Problém je teď v létě,když je teplo.Serva běhají jak se jim zachce.Když se zamknu zevnitř,u šoféra vyskakuje ten šulinek.Nebo bouchnu více dveřma a auto se samo zamkne,i když jsou klíče v zapalování.Třeba taky často nejde po odemčení otevřít kufr...

Dělá to bordel jen v horku.Čím větší,tím to blbne více.Když je chladněji,vše OK.

Poraďte,čím to může být?Že by nějaký snímač,servo?Když to zamknu z venku,vždycky napoprve a vše OK.

Díky za radu :help:

Mám stejný problem u mé komfortky.Měl jsem to v Škoda servisu 2,5hodiny se to snažili najít, provedly diagnostyku a nenašli nic. Prosím pomozte!

Odkaz ke komentáři

Cus panove mel jsem ten samy problem,a byl to konektor mezi dverma a palubkou,byly ohnute nejake kontakty,tak to zkuste .Je to tam jak vede ta guma z kabelama ze dveri do palubky,mam pocit ze tam jsou ty kostky 2 nebo3.Nejdriv jsme si myslely ze je to ten spinac v zamku tak jsme ho tam daly a ono to delalo porad,tak drzim palce,a dejte vedet

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
Cus panove mel jsem ten samy problem,a byl to konektor mezi dverma a palubkou,byly ohnute nejake kontakty,tak to zkuste .Je to tam jak vede ta guma z kabelama ze dveri do palubky,mam pocit ze tam jsou ty kostky 2 nebo3.Nejdriv jsme si myslely ze je to ten spinac v zamku tak jsme ho tam daly a ono to delalo porad,tak drzim palce,a dejte vedet

zdena.

Čus petrator: Dnes jsem provedl to cos nám radil a zatím se auto nezamklo ani jednou.Dopoledne mně to blblo ještě moc tak jsem se do toho dal.Skutečně byly kontakty zoksidovaný tak jsem je očistil a prostřík contoksem. Nechal jsem auto na slunku otvíral , bouchal,zavíral a ani jednou se auto nezamklo.Moc děkuji za radu a máš u mně flašu slivovice.

zdena.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...