Myskahoracka Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 (editace) Prosím o radu jak je možno ve Fabii 1,2 12V odpojit tachometr, mám to jako služební, takže občas najedu víc než je povoleno. Díky za reakce. Pro moderatora: v předchozích článcích jsem nenašel přesnou odpověd, proto zakládám nové téma. Editováno: 22. Červenec 2008, autor: Myskahoracka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 no hlavně aby tam tvůj zaměstnavatel neměl zabudované GPS , až se budeš někde toulat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myskahoracka Vloženo 22. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 GPS tam není, auto mám i k soukr. účelům, platím paušál ale s limitem km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin122 Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 GPS tam není, auto mám i k soukr. účelům, platím paušál ale s limitem km Odpojit ŘJ, ale pak ti nepůjde ani ABS, radil mi to přímo mechanik ŠA, když by nám nevyšlo 20t... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Jen tak to nejde.Může to brát impulzy po CAN-podle toho jaká je fabia,každopádně bude psána závada a pokud to bude pořád dokola,nevím,co na to zaměstnavatel poví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myskahoracka Vloženo 22. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Hmm, tak to se nedá nic dělat. Někde jsem četl že třeba na Oktávce se dá vytáhnout kablík z čidla na převodovce či vytáhnout pojistku. Tady je to asi jiný. Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 pojistku vytáhneš a nejde budík-nejde immo-nenastartuješ.Pokud je brán signál ze snímače na převodovce,tak se to dá-některé Fabie to mají.Pokud to jde přes ABS,taky se to dá,ale bude to hlásit chybu.Pojedeš na garančku,oni to načtou,smažou,bude to OK ale pokud to budeš dělat často a oni to budou mít v servisu v záznamu,nevím,jak to budou řešit.Asi ti budou měnit dokola čidla atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.