Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Uz nejakou dobu si vsude ctu jak lehke je ukrast Octavii I. ikdyz ma vsemozne alarmy a zamky razeni.

Nikdo se pritom nezminuje o standartnim zaklapavacim zamku volantu.

Nechci tady davat navod zlodejum, ale to prece nejde jen tak urvat, kdyz je to zaklapne, ne?

A zlodej prece nemuze odpojit rizeni podobne jako tahlo od prevodovky....

Diky za nazory.

Jirka

Vloženo

Sem se asi nevyjadril presne, me se nejedna o pridavnou paku na volant.

Jedna se mi o klasicky zamek volantu ktery je v kazdym aute od vyroby a ktery se aktivuje pootocenim volantu pri vypnutem zapalovani a vytazenem klicku. Potom zaklapne a volantem se neda dal tocit. To prece neni tak lehke prekonat, ne?

jirka

Vloženo

uplně jednoduše si odemknou klíčem. jestli se tet nepletu, tak sada uni klíčů (6ks) na všechny vozy Volkswagen Group od roku asi 97-do dnes stojí asi 6-7tis. to vše legálně v jednom IT obchodě. :angry:

• o 2 týdny později...
Vloženo

Chlapy, tak na to musim reagovat . Pred par lety, kdyz jsem jeste delal do Baworaku, jsem koupil na n.d. auto bez niceho (bez papiru a taky bez klicku) Kdyz jsme ho chteli nalozit tak jsme nemohli protoze mel vytocena kola a volant zamcenej. Muzu vam rict takovou fusku jako vylomit cep zamku volantu to je neco. A to bylo BMW z roku 83. Rubal jsem do toho majzlem a kladivem asi hodinu. O utrhnuti volantu to vubec nemohlo byt rec. Zkousel jsem paku tyc a nic. Takze si myslim ze utrhnout volant jako se to delavalo u Zigulu to us asi nejde.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...