RstGAS Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 Cafte 1,6/55kW GLXi mam obcasny problem so startom: -pri otoceni kluca do prvej polohy nabehne kontrola/nastavenie skrtiacej klapky, cas na tento proces je cca. 2-3 sek. - mne niekedy trva az minutu, kym nedoklapne. ak otocim klucom do druhej polohy(start) skor ako š.k. docvakne, motor rachoti (zneje to akoby sa pohadali piesty a sli nezavisle na klukovom hriadeli motor straca vykon a trva mu dlho kym sa normalizuje, niekedy sa vobec neupravy chod, musim vypnut motor, pockat a znova nastartovat) -taktiez pri otoceni kluca do prvej polohy, nabehne aj palivove dopravne cerp., tento proces by mal trvat, pokial sa nezaplni palivovy system(cca 3-4 sec.), no mne niekedy trva okolo 30-40 sec., az citim benzin. akonahle je vsetko v poriadku, start je tiez bezproblemovy ako na zbrusu novej Octavke, motor si pradie ako macicka. netrha, nekolise, proste nic, zaidny problem. toto vsetko sa deje na 99% pri prehriatom aute od slnka, alebo vobec ked je hic, od minuleho roku neskorej jesene az do jari som nezaznamenal ziadny problem, az teraz, ako zacali letne dni(horucavy) som s toho na vetvy, dva x som uz bol v servise, vzdy mi povedali ze autu nic nieje, ze ma bezproblemovy start a chod motoru, VAG tiez nic neukazal, len sporadicku poruchu na cidle teploty chl.kvapaliny(cidlo je uz vymenene) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.