Srpen 18, 200817 r Podle spony co jsem koukal na tomhle odkazu tipují 55mm. http://www.aaavyfuky.cz/php/index.php?vyfu...-8i-t-turbo-20v
Září 4, 200817 r pánové chci se vás zeptat v mojí okuldě při rozjezdu na jedničku mě to zarazí do sedačky, ale taky se stane že někdy ne, mám elektronický plyn, a pohon 4x4, ale jako jede dobře, je ot ok??
Září 5, 200817 r Ahojte,mám taky dotaz,ať nemusim zakladat nové téma. Mám 1.6SR 74 KW r.v. 99 AKL. Kdybych dal ten sport. kat. ,jaký koupit a myslite ze by pomohl na vykonu? Chci dat chip, stredovy dil s dynamizerem a posledni dil tlumic. Střední a poslední díl od Laytingu. Poradite nekdo?
Září 5, 200817 r tak sportovní kat pomuže jasně, no nějaký sport,.kat výde na 6000 kvalitní, a nedávat středový tlumič a žádný dynamizer, prostě od katu třeba větší potrubí a koncový tlumič raději REMUS, laiyting neděla nic a má divný zvuk
Září 5, 200817 r Myslis ze by ten kat. sel poznat i u tohohle motoru? Remus, ale ony nejsou zadny primo na Octavii:-(
Prosinec 6, 200816 r tak budu dodělávat celý výfuk dávat 60 potrubí tam kde není a bud mám 4 možnosti tak snad mi poradíte abych dosáhl skvělého závodního zvuku:bud 1. závodní kat a nechat ten koncový tlumič, 2. závodní kat a bez tlumiče, 3. bez katu a s tlumičem, 4. bez katu a bez tlumiče brát s ohledem na to že jezdím s tím každý den do práce a jak obejít tu druhou sondu za katama???? nebo když tam bude kat nebude to dělat problémy???
Prosinec 7, 200816 r ked tam bude kat nebude to robit problemy......a pokial s tym jazdis kazdy den tak to moc hlučne nerob...olutujes to
Prosinec 7, 200816 r no ale já bych chtěl ten zvuk jako závodní a ten kat to bude rušit, bude to hlučnější s tím katem a zbytek trubka???
Prosinec 7, 200816 r ked das prec kat bue to hlucnejsie, ked das aj stredovy bude to este hlucnejsie a ked aj koncoví tak to bude rachot :DDD
Prosinec 7, 200816 r tak trosicku bych tady vse uvedl na pravou miru, jedine co ma smysl a je to vyzkousene je co pise skodik , na nejaky dynamizer nebo sportovni kat co tady pisete muzete vsichni zapomenout, protoze kdyz sportovni kat, tak takovy se pohybuje nekde kolem 30ti tisic a blbe se shani, jedine mit znamost v rally, jinak nahrazky kolem 6ti tisic jsou uplne k nicemu, nejlepsi varianta a nejjednodusi od katu dat 60mm trubku a hotovo, je mnohem lepsi vyplach turba. bez katu vas na stk sezerou, ale ja ho taky nemam Upraveno Prosinec 7, 200816 r od dj.gets
Prosinec 7, 200816 r no taky to chci ale co s tou lambdou za katama co tam ted mám??? nějak obejít mechanicky jde???
Únor 25, 200916 r tak sportovní kat pomuže jasně, no nějaký sport,.kat výde na 6000 kvalitní, a nedávat středový tlumič a žádný dynamizer, prostě od katu třeba větší potrubí a koncový tlumič raději REMUS, laiyting neděla nic a má divný zvuk Jedno mi není jasný. Proč žádný dynamizér, když urychluje průtok spalin??
Únor 25, 200916 r Ještě bych trochu rozdělil vaše rady. A to na dvě dost důležité skupiny a to úpravy výfuku pro atmosférický motory a pro motory s turbem, v tom je sakra velkej rozdíl. Pro atmosféry bych doporučil jen vyhodit kat a dát trubku, možná ještě poslední díl, protože u toho když zvětšíte průměr výfuku tak si uberete výkon a to auto potom sežere trávu okolo silnice i se stromama. Atmosféra jednoduše potřebuje nějakej odpor aby využila energii spalin na maximum. Turbo je potom jiný kafe, tam je potřeba ho co nejlehčeji roztočit a odvézt spaliny do pryč. Takže za turbem pěknou rouru až dokonce a je to, akorát ten rachot bude asi hodně hustej.
Únor 25, 200916 r Ještě bych trochu rozdělil vaše rady. A to na dvě dost důležité skupiny a to úpravy výfuku pro atmosférický motory a pro motory s turbem, v tom je sakra velkej rozdíl.Pro atmosféry bych doporučil jen vyhodit kat a dát trubku, možná ještě poslední díl, protože u toho když zvětšíte průměr výfuku tak si uberete výkon a to auto potom sežere trávu okolo silnice i se stromama. Atmosféra jednoduše potřebuje nějakej odpor aby využila energii spalin na maximum. Turbo je potom jiný kafe, tam je potřeba ho co nejlehčeji roztočit a odvézt spaliny do pryč. Takže za turbem pěknou rouru až dokonce a je to, akorát ten rachot bude asi hodně hustej. Takže s turbem dynamizér???
Únor 25, 200916 r Takže s turbem dynamizér??? Přece když to má mít rychlejší odvod, tak tam nebudu mít jen trubku, ale i dynamizér kua!
Únor 25, 200916 r Na dynamizér zapoměň, nic to neudělá, mám to vyzkoušený. Já ho mám jen proto že vypadá stejně jak katík.
Únor 25, 200916 r Takze aby som bol lepsie v obraze,pre atmosferu vyhodit kat a zadny diel (tlmic) a dat trubku? este dotazicek,- vyfuk 74kw a 75kw na 1.6-ku je rovnaky? Upraveno Únor 25, 200916 r od peterkocur
Únor 25, 200916 r No takže jelikož turbo potřebuje rychlý průtok spalin, tak tam dynamizér, který zrychluje průtok, dávat nedám!! To mi moc nejde do hlavy!
Únor 25, 200916 r Dynamizer sem, dynamizer tam. Ako dokazes bez dodania dalsej energie zvonku zrychlit plyny?
Únor 25, 200916 r Dynamizer sem, dynamizer tam. Ako dokazes bez dodania dalsej energie zvonku zrychlit plyny? Tím, že je roztočíš! A to dělá dynamizér. Je to jako s kulkou v pistolové hlavni . Ta má např. polygonální závit, kterej roztočí kulku a ta díky tomu nabere rychlost. Je to jednoduchá fyzika...
Únor 25, 200916 r Co ja vim, tak turbo nepotrebuje co nejlepsi pruchod spalin, ale co nejvetsi rozdil tlaku pred a za turbem, a toho dle meho nazoru docilis ze budes mit vyfuk cistej, tedy trubku.
Únor 26, 200916 r Tím, že je roztočíš! A to dělá dynamizér. Je to jako s kulkou v pistolové hlavni . Ta má např. polygonální závit, kterej roztočí kulku a ta díky tomu nabere rychlost. Je to jednoduchá fyzika... Ta gulka sa nezrychli, tam je to cisto o stabilizacii letu (priamy smer). Fyziku neochcijes. Dodam energiu, rychlost sa zvysi, uberiem energiu (trenim a spol), rychlost za znizi, maximalne zostane zachovana...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.