Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Nevíte někdo nebo nemáte link na zástrčky,zásuvky pro výrobu nebo přímo kde se dá koupit komplet prodlužovací kabel k přívěsnému vozíku.To co jsem našel tak je většinou k montáži přímo na auto a vozík ,ale ne k výrobě prodlužovačky :help:

Naco potrebujes predlzovaci kabel? To ako normalne na elektriku privesu (smerovky, brzdy, ...)? Ved na privese je dostatocne dlhy, aby sa dal pripojit ked mas prives za autom, ci nie?

běžně se to dá koupit v německu, co vím. Já ten prodlužovák mám na soupravu světel, co dávám na auto, když tahnu na tyči nebo na laně, když nejdou směrovky, brzdovky a obrysovky ;)

na to snad nepotrebujes navod na prodluzku ne??? spoj cisla a mas to :palec2:

• Autor

navod nepotřebuju potřebuju ty koncovky

Upraveno od olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE

Koncovky bys měl koupit v každém obchodě s autodílama, aspoň já jsem to v takových obchodech hodně viděl ;)

7mi pólovou zásuvku přímo na kabel dělá Hella, kdysi jsme je kupovali do firmy právě pro prodlužováky. Můžu ti v pondělí oskenovat stránku i s kódem z katalogu.

Jo ty jsi sháněl 13ti pólovou, tak já sem dám oboje...

• Autor

13 ne je to 7polová je to tak psané i u aukce i na fotce to jde snad poznat nebo,že bych se mýlil :feve:

Upraveno od olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku

• Autor

Tím hceš říct,že mi bude k ničemu????

Upraveno od olisoft

Řekl bych že jo. Podle tý fotky je to redukce z 13ti pinový zásuvky na 7pól zásuvku. Takže pro připojení starýho vozejku k novýmu.

Tady je fotka kompaktní redukce a jsou tam vidět stejně zapojený piny (7ks) na 13ti pinový zástrčce.

post-6320-1217709899_thumb.jpg

• Autor

Hmm nedá se nic dělat,ale uvidím jak to přijde tak dám vědět jinak mi sem můžeš hodit tu adresu jak si psal výše o tom kde ty koncovky koupit

Upraveno od olisoft

Koncovky jsme kupovali u fy SCHÄFER a SÝKORA www.sasa.cz nebo by je mohli mít i v Europartu http://www.europart.net/cz/ . Obě firmy jsou schopný dle Helláckýho katalogu cokoli dodat. Až teď mi došlo, že z toho kabelu co jsi koupil můžeš (pokud nebude zalitá) použít tu samici a dokopit samce + kabel a je to.

post-6320-1217950385_thumb.jpg

• 2 týdny později...
  • Autor

Měl si pravdu je to 7 pin z jedné strany a s té druhé jsou malé kolíky asi na přívěs,ale to nevadí objednal jsem si 7 pin koncovku protikus a tu původní ucvaknu a nasadím koupenou a je to :palec2:

Upraveno od olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.