Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Nevíte někdo nebo nemáte link na zástrčky,zásuvky pro výrobu nebo přímo kde se dá koupit komplet prodlužovací kabel k přívěsnému vozíku.To co jsem našel tak je většinou k montáži přímo na auto a vozík ,ale ne k výrobě prodlužovačky :help:

Vloženo

běžně se to dá koupit v německu, co vím. Já ten prodlužovák mám na soupravu světel, co dávám na auto, když tahnu na tyči nebo na laně, když nejdou směrovky, brzdovky a obrysovky ;)

Vloženo (editace)

13 ne je to 7polová je to tak psané i u aukce i na fotce to jde snad poznat nebo,že bych se mýlil :feve:

Editováno: , autor: olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku
Vloženo

Řekl bych že jo. Podle tý fotky je to redukce z 13ti pinový zásuvky na 7pól zásuvku. Takže pro připojení starýho vozejku k novýmu.

Tady je fotka kompaktní redukce a jsou tam vidět stejně zapojený piny (7ks) na 13ti pinový zástrčce.

post-6320-1217709899_thumb.jpg

Vloženo (editace)

Hmm nedá se nic dělat,ale uvidím jak to přijde tak dám vědět jinak mi sem můžeš hodit tu adresu jak si psal výše o tom kde ty koncovky koupit

citovanie predchadzajuceho prispevku
  • o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

Měl si pravdu je to 7 pin z jedné strany a s té druhé jsou malé kolíky asi na přívěs,ale to nevadí objednal jsem si 7 pin koncovku protikus a tu původní ucvaknu a nasadím koupenou a je to :palec2:

citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...