Radas1 Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Nevíte někdo nebo nemáte link na zástrčky,zásuvky pro výrobu nebo přímo kde se dá koupit komplet prodlužovací kabel k přívěsnému vozíku.To co jsem našel tak je většinou k montáži přímo na auto a vozík ,ale ne k výrobě prodlužovačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Naco potrebujes predlzovaci kabel? To ako normalne na elektriku privesu (smerovky, brzdy, ...)? Ved na privese je dostatocne dlhy, aby sa dal pripojit ked mas prives za autom, ci nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 běžně se to dá koupit v německu, co vím. Já ten prodlužovák mám na soupravu světel, co dávám na auto, když tahnu na tyči nebo na laně, když nejdou směrovky, brzdovky a obrysovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 na to snad nepotrebujes navod na prodluzku ne??? spoj cisla a mas to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 31. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 (editace) navod nepotřebuju potřebuju ty koncovky Editováno: 31. Červenec 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Koncovky bys měl koupit v každém obchodě s autodílama, aspoň já jsem to v takových obchodech hodně viděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 7mi pólovou zásuvku přímo na kabel dělá Hella, kdysi jsme je kupovali do firmy právě pro prodlužováky. Můžu ti v pondělí oskenovat stránku i s kódem z katalogu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 1. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 (editace) To klidně můžeš já jsem ho sice sehnal na aukru ,ale pro ty kteří ho budou třeba někdy potřebovat to bude dobré http://img227.imageshack.us/img227/1903/406393144ae0.jpg Editováno: 5. Srpen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 Jo ty jsi sháněl 13ti pólovou, tak já sem dám oboje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 2. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 (editace) 13 ne je to 7polová je to tak psané i u aukce i na fotce to jde snad poznat nebo,že bych se mýlil Editováno: 5. Srpen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 No ta na fotce má sice 7 kolíků, ale patří do 13ti pinové zásuvky. Detailní fotky i s popisem http://www.brink.cz/pages/ep.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 2. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 (editace) Tím hceš říct,že mi bude k ničemu???? Editováno: 5. Srpen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 Řekl bych že jo. Podle tý fotky je to redukce z 13ti pinový zásuvky na 7pól zásuvku. Takže pro připojení starýho vozejku k novýmu. Tady je fotka kompaktní redukce a jsou tam vidět stejně zapojený piny (7ks) na 13ti pinový zástrčce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 3. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 (editace) Hmm nedá se nic dělat,ale uvidím jak to přijde tak dám vědět jinak mi sem můžeš hodit tu adresu jak si psal výše o tom kde ty koncovky koupit Editováno: 5. Srpen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 Koncovky jsme kupovali u fy SCHÄFER a SÝKORA www.sasa.cz nebo by je mohli mít i v Europartu http://www.europart.net/cz/ . Obě firmy jsou schopný dle Helláckýho katalogu cokoli dodat. Až teď mi došlo, že z toho kabelu co jsi koupil můžeš (pokud nebude zalitá) použít tu samici a dokopit samce + kabel a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 16. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 (editace) Měl si pravdu je to 7 pin z jedné strany a s té druhé jsou malé kolíky asi na přívěs,ale to nevadí objednal jsem si 7 pin koncovku protikus a tu původní ucvaknu a nasadím koupenou a je to Editováno: 23. Srpen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.