Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím , chtěl bych se zeptat , zřejmě mám problém s vahou vzduchu , neukazuje mi hodnoty přes 1000/1100 ale pouze max 750 , chci se zeptat jakou vahu koupit ?? jestli origo BOSCH anebo bude fungovat stejně i jakákoliv jiná ,levnější??? myslím že jsem viděl BOSCH váhu za 3600kč i za 2900kč , je někdo schopný mi říct jakou váhu vzd. koupit na motor 1,9Tdi 81kW , r.v. 2001 , AHF

díky předem

Vloženo (editace)

Ahoj mrkni sem:

http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=28462

jinak ja sam mam zkusenost od nekolika lidi ze si koupili jakousi radoby original "šikmookou" váhu a pak jim auto kuckalo kourilo a podobne a nakonec si vzali odeme opravdovou a original fungl novou nerepasovanou BOSCH a tu šikmovokou hodili do kopřiv

Kdyztak pisni SZ a domluvime se.

Editováno: , autor: kemar
Vloženo
Ahoj mrkni sem:

http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=28462

jinak ja sam mam zkusenost od nekolika lidi ze si koupili jakousi radoby original "šikmookou" váhu a pak jim auto kuckalo kourilo a podobne a nakonec si vzali odeme opravdovou a original fungl novou nerepasovanou BOSCH a tu šikmovokou hodili do kopřiv

Kdyztak pisni SZ a domluvime se.

Omlouvám se, že do toho vstupuji, ale repasovanou nedoporučuješ nebo nevadí??? Zatím nemám problém, ale asi jednou to přijde a ptám se ze zvědavosti.

Vloženo

Ja doporucim vahu pierburg do tubusu. Je konstrukce jinak resena, dava vetsi hodnotu a vydrzii... Rikame tomu tuningova vaha protoze ty auta s ni jednou daleko lip :) k dostani u nas TDIgarage Bohumin...

Vloženo
Ja doporucim vahu pierburg do tubusu. Je konstrukce jinak resena, dava vetsi hodnotu a vydrzii... Rikame tomu tuningova vaha protoze ty auta s ni jednou daleko lip :) k dostani u nas TDIgarage Bohumin...

zdravím ,

o jaké ceně bychom se bavili za tu vahu Pierburg?? děkuji ti

Vloženo
Zdravím , chtěl bych se zeptat , zřejmě mám problém s vahou vzduchu , neukazuje mi hodnoty přes 1000/1100 ale pouze max 750 , chci se zeptat jakou vahu koupit ?? jestli origo BOSCH anebo bude fungovat stejně i jakákoliv jiná ,levnější??? myslím že jsem viděl BOSCH váhu za 3600kč i za 2900kč , je někdo schopný mi říct jakou váhu vzd. koupit na motor 1,9Tdi 81kW , r.v. 2001 , AHF nazdar mozem ti zohnat origos vahu VW za 1600 kč.

díky předem

Vloženo

ZDRAVÍM OPĚT VŠECHNY , po týdnu jsem opět zpět , váhu vzduchu jsem koupil ,tady od kolegy , váha je určitě v pořádku , ale to auto mi ne a ne jet zase normálně ,na VAGu mi to nepíše žádnou chybu ,max nějakou chybu 18062 tušm , něco jako čidlo teploty oleje, vedení k čidlu poškozeno , nebo čidlo , ale domnívám se že žádné čidlo tento motor nemá. Druhý dotaz , EGR ventil "OD OLEJE" ....... je pravidlem že musí být TURBO kapuuut??? prosím napište někdo , už nevím co s tím. PŘEDEM VELKÉ DÍK VŠEM.

Vloženo
ZDRAVÍM OPĚT VŠECHNY , po týdnu jsem opět zpět , váhu vzduchu jsem koupil ,tady od kolegy , váha je určitě v pořádku , ale to auto mi ne a ne jet zase normálně ,na VAGu mi to nepíše žádnou chybu ,max nějakou chybu 18062 tušm , něco jako čidlo teploty oleje, vedení k čidlu poškozeno , nebo čidlo , ale domnívám se že žádné čidlo tento motor nemá. Druhý dotaz , EGR ventil "OD OLEJE" ....... je pravidlem že musí být TURBO kapuuut??? prosím napište někdo , už nevím co s tím. PŘEDEM VELKÉ DÍK VŠEM.no ak mas vyhadzany olej teda dost oleju v EGR tak to turbo uz nebude co byvalo.skus stlacit turbo hadicu co ide do klapky a ked mu niekto prida musi ti pekne hadicu natlacit a nemozes ju stlacit.staci asi do 3000ot. to ma uz plny tlak.nie viac aby si neodkuril motor na mieste.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...