Bar Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Zdravím....mám Octavii 1.8 20v r.v. 1997, mám zařeznou čtvrtou rychlost a jede mi 175 km/h a potom tam dam pátou rychlost a vubec to nezrychluje..nevíte čim by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bar Vloženo 31. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Zařadím si čtvrtou rychlost, ale když tam zařadím pětku, tak to tahne jen do 180 km/h apak to vubec netahne....čtvrtá rychlost mi dá nějakých 175 km/h...nevíte někdo čim by to mohlo být???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 Rek bych, ze to ten motor proste neutahne :-) Tenhle motor je jeste bez turba a to ze netahne pri 180 na petku bude normalni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.