kolecko Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Kde je odtok kondenzátu klimy u 1,6 74 kw nějak mi nic neteče žádná zkondenzovaná voda ani po delší jízdě tak si nejsem jistý zda by to nechtělo vyčistit.Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 muzes se podivat pod palubku u spolujezdce - je tam hadicka co odvadi vodu a je vystrcena do delici steny kabiny a motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Jen poopravím, není to hadička ale plastová trubička v jednom kuse s topením a na ní by měl být nasazený gumový odtok do dělící stěny k motoru, přibližně uprostřed. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolecko Vloženo 31. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Super pánové děkuji koukal jsem na to ze spoda a nic nebylo vidět takle to snat najdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuckyLuke Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 U Passata B5 mi taky nic nevytékalo (z ničeho nic) ale po cca 2 dnech ježdění s climou jsem měl pod nohama spolujezdce malý moře - nekecám - tak 3cm přelívající se vody v každý zatáčce. Do dneška to nikdo nevyřešil takže jezdím s vypnutou klimou - trochu problém v dešti nebo vlhku páč přes zamlžený skla nic nevidím :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostik Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 kluci a kde je ta hadička u Octavky 1.9TDi 66Kw.Je prej někde v motorovém prostoru,ale já jí nikde nevidím.A nebo je vidět jen ze spodu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Je na úplně stejným místě jako na benzínu, ale může být schovanej za filcem co je na stěně mezi motorem a kabinou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.