Publikováno Červenec 31, 200817 r Kde je odtok kondenzátu klimy u 1,6 74 kw nějak mi nic neteče žádná zkondenzovaná voda ani po delší jízdě tak si nejsem jistý zda by to nechtělo vyčistit.Dík
Červenec 31, 200817 r muzes se podivat pod palubku u spolujezdce - je tam hadicka co odvadi vodu a je vystrcena do delici steny kabiny a motoru
Červenec 31, 200817 r Jen poopravím, není to hadička ale plastová trubička v jednom kuse s topením a na ní by měl být nasazený gumový odtok do dělící stěny k motoru, přibližně uprostřed.
Červenec 31, 200817 r Autor Super pánové děkuji koukal jsem na to ze spoda a nic nebylo vidět takle to snat najdu...
Srpen 21, 200817 r U Passata B5 mi taky nic nevytékalo (z ničeho nic) ale po cca 2 dnech ježdění s climou jsem měl pod nohama spolujezdce malý moře - nekecám - tak 3cm přelívající se vody v každý zatáčce. Do dneška to nikdo nevyřešil takže jezdím s vypnutou klimou - trochu problém v dešti nebo vlhku páč přes zamlžený skla nic nevidím :-(
Srpen 22, 200817 r kluci a kde je ta hadička u Octavky 1.9TDi 66Kw.Je prej někde v motorovém prostoru,ale já jí nikde nevidím.A nebo je vidět jen ze spodu?
Srpen 22, 200817 r Je na úplně stejným místě jako na benzínu, ale může být schovanej za filcem co je na stěně mezi motorem a kabinou.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.