Přejít na obsah

brzdy 288mm z tdi 96kw

lubann

Doporučené příspěvky

Cus po vymene asi 4 kotoucu jsem se nastval a chci vymenit ty svoje 280mm kotouce za ty z tdi 96kw ale nevim co vse se meni jestli i tehlice a loziska atd ?

Ma to nekolik vyhod 1nekrouti se!

2brzdy ucinek je nekde jinde skoro jako rs!

PS:kdyby nekdo vedel na ktere motorizaci se to jeste pouzivalo a kde se daji kopuit a na kolik to cca vyjde tak dejte vedet!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cus po vymene asi 4 kotoucu jsem se nastval a chci vymenit ty svoje 280mm kotouce za ty z tdi 96kw ale nevim co vse se meni jestli i tehlice a loziska atd ?

Ma to nekolik vyhod 1nekrouti se!

2brzdy ucinek je nekde jinde skoro jako rs!

PS:kdyby nekdo vedel na ktere motorizaci se to jeste pouzivalo a kde se daji kopuit a na kolik to cca vyjde tak dejte vedet!

a máš v cajku ložiska,že se ti furt tak vlní?

Odkaz ke komentáři

ja predelavam svoje brzdy z 280 na 288 potreboval jsem k tomu kompletni tehlice z 1.8 T nebo z RS ,kompletni brzdice s drzakem desek muzes je pouzit i z pasata 288 z 74 kw nebo 312 z 96kw ,no a nakonec kotouce ale tam jsi omezen vzhledem k rosteci 5-100 tak ze 288 z 1.8 T nebo 312 z RS a problem s zvlnovanim kotoucu je pryc

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...