Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Cus po vymene asi 4 kotoucu jsem se nastval a chci vymenit ty svoje 280mm kotouce za ty z tdi 96kw ale nevim co vse se meni jestli i tehlice a loziska atd ?

Ma to nekolik vyhod 1nekrouti se!

2brzdy ucinek je nekde jinde skoro jako rs!

PS:kdyby nekdo vedel na ktere motorizaci se to jeste pouzivalo a kde se daji kopuit a na kolik to cca vyjde tak dejte vedet!

288 kotouče a brzdiče jsou i na 1.8T a samosebou potřebuješ i těhlice s ložisky!

Cus po vymene asi 4 kotoucu jsem se nastval a chci vymenit ty svoje 280mm kotouce za ty z tdi 96kw ale nevim co vse se meni jestli i tehlice a loziska atd ?

Ma to nekolik vyhod 1nekrouti se!

2brzdy ucinek je nekde jinde skoro jako rs!

PS:kdyby nekdo vedel na ktere motorizaci se to jeste pouzivalo a kde se daji kopuit a na kolik to cca vyjde tak dejte vedet!

a máš v cajku ložiska,že se ti furt tak vlní?

Hele já jsem měnil loni ložiska, vyměnil jsem kotouče - vrtané zimmermmany, a po 5 .tis. km jsou v p.....??

Hmmm, tak to bude chyba asi ještě někde jinde.

ja predelavam svoje brzdy z 280 na 288 potreboval jsem k tomu kompletni tehlice z 1.8 T nebo z RS ,kompletni brzdice s drzakem desek muzes je pouzit i z pasata 288 z 74 kw nebo 312 z 96kw ,no a nakonec kotouce ale tam jsi omezen vzhledem k rosteci 5-100 tak ze 288 z 1.8 T nebo 312 z RS a problem s zvlnovanim kotoucu je pryc

Určitě se najdou i tací, kteří pokroutí 312mm a budou tvrdit, že brzdí hlavně motorem ;)

no znicit 312 tak na to uz by musel byt velky odbornik ,protoze ty brzdy jsem zkousel na pasatu ktery je o hodne tesi a to jsem odbrzdoval z 220 km/h vicekrat za sebou a porad nic a to muzu porovnat protoze na octavce by ty 280 odletely do p...........!!!!!!

Hele já jsem měnil loni ložiska, vyměnil jsem kotouče - vrtané zimmermmany, a po 5 .tis. km jsou v p.....??

tak je v p.če třeba těhlice od nějaký větší díry

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.