Přejít na obsah

Zasyčení při přidání plynu


777

Doporučené příspěvky

Zdravím odborníky a prosím o radu

mám 1,2 47kW r.v. 03. Když přidám plyn, tak je slyšet zasyčení někde od škrtící klapky. Už jsem všechno prohledal ale nemůžu přijít na to odkud to pochází. Myslel jsem že to dělá špatně nasazený ten gumový kroužek mezi filtrem a škrtící klapkou, ale to je v pořádku. Věděl by někdo co to může dělat ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zeby turbo ;) neviem hladaj nejaku netesnost a nie je to nahodou taky ten zvuk ked pridas ze v tom okamihu otvori viac klapku a je tam ten zvuk.

přesně, to je ten zvuk. Nikdy předtím to slyšet nebylo. Napadlo mě zkusit vyměnit tu gumovou hadici mezi klapkou a filtrem. jestli třeba není už volná a špatně netěsní. Ten airbox mám doražený dost, to jsem kontroloval. Ještě zkusím tu hadici na klapce stáhnout páskou. Uvidím jestli to přestane.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

to je uplne normalny zvuk, to co tam je pri pridavany za zvuk je sposobene vacsim otvaranim klapky.

Kluci ja mam ten sami problem se sicenim u motoru dela to hlavne v tahu prii 3 a 4 kdyz pridam a kdyz to sici tak to straci tach motoru a kdyz uberu plyn aby to prestalo sicet a postupne pridavam jede to normalne ale pri prutcim seslapnuti je to mrtvi i do kopce....vymenil jsem podtlakovy ventil tesneni pod sanim vsude, u vyfuku, pod vikem a porad to sici ale ted jsem jel 200km a ke konci to tolik nesicelo prijde mi kdyz je to poradne zahrate nesici to a ma to tah.....poradte mi nekdo

diky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...