markus Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 Měl bych dotaz na ty kteří mají zkušenosti z mezipodlahou v kufru u Octavie II kombi.Měl bych možnost koupit ojetého kombíka právě s tímto doplnkem a zajímají mě vaše zkušenosti a praktičnost této věci a jestli to jde uplně z toho kufru vymontovat.Mě to zas tak moc praktické nepřipadá a alespon podle fotek co jsem viděl se mě to moc nelíbí.Myslím si že to i dost snižuje výšku kufru.A ty díry co vzniknou po stranách nejsou taky nic moc.Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 Je to dobré když v kufru vozíš pořád nějaké drobnosti, tak je hodíš do mezipodlahy a nelítá to po celém kufru. Vymontovat by to mělo jít a myslím, že to i dobře pordáš, prt. pořizovací cena je za těch pár "prkýnek" celkem vysoká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herutaur Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 Měl bych dotaz na ty kteří mají zkušenosti z mezipodlahou v kufru u Octavie II kombi.Měl bych možnost koupit ojetého kombíka právě s tímto doplnkem a zajímají mě vaše zkušenosti a praktičnost této věci a jestli to jde uplně z toho kufru vymontovat.Mě to zas tak moc praktické nepřipadá a alespon podle fotek co jsem viděl se mě to moc nelíbí.Myslím si že to i dost snižuje výšku kufru.A ty díry co vzniknou po stranách nejsou taky nic moc.Dík. Taky mam mezipodlahu v kufru a spokojenost. Podlaha se da zvedat a vytvaris tim i delici prepazku v kufru. Vyhodou je, ze kdyz mas v kufru mezipodlahu, tak pri sklopeni zadnich sedacek tam neni zadny schod do kufru. At zije camping :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 Nad tím jsem právě přemýšlel, nechceš to vyfotit? I ty zmiňované "schodky" po stranách... A z jakého to je materiálu? Myslím, co je pod tím kobercem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herutaur Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 Nad tím jsem právě přemýšlel, nechceš to vyfotit? I ty zmiňované "schodky" po stranách...A z jakého to je materiálu? Myslím, co je pod tím kobercem. Odpoledne natlucu nejaky fotky. Jinak material je drevotriska z obou stran potazena filcem, dela to pekny dreveny zvuky, kdyz s tim trochu mrsknes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 taky jsem nad tim uvazoval ale cena se mi nelibi za ty love muzu mit lepsi vychytavky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 jestli maš zajem tak mi to dvojite dno leži ladem doma,tak za 2litry je tve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markus Vloženo 5. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 Díky za odpovědi.Takže jestli jsem to dobře pochopil tak to jde vymontovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 jeste jsem to na zadnym aute nevidel live jestli je to vubec k necemu, ca jinak asi dobra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 jestli maš zajem tak mi to dvojite dno leži ladem doma,tak za 2litry je tve jeste jsem to na zadnym aute nevidel live jestli je to vubec k necemu, ca jinak asi dobra. Taky jsem jí ještě life neviděl, na fotkách nevypadá zle, aneb zdeno máš sz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 zdeno máš sz. co jestli mam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 myslel OZ, tipuju ze Misak ma zajem cimz me predbehl. Pokud proda vsechny tri potrebne dily tak je to super cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 Misak se zatim nevyjadřil jestli to určitč bere,takže stale k mani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 vsechny 3 ks ze kterych se to sklada za dvojku? Nejedes nahodou do Turnova ze bych se tam na to podival, chtel bych to videt life. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Mišák má zájem, jen by ještě potřeboval vidět foto jak je to v autě, na škodaauto.cz žádná pořádná fotka není - jde mi o ty původní úchyty, ty budou teď pod? Kvůli síťce a dalším věcem co k nim uchycuju...takže máš zdeno foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 foto nemam,už to mam venku z kufru.Do Turnova nejedu,jsem z Ostravy tak nevim jak s předanim? poštovne s ohledem na vahu a velikost bude asi dost drahe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herutaur Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 (editace) foto nemam,už to mam venku z kufru.Do Turnova nejedu,jsem z Ostravy tak nevim jak s předanim? poštovne s ohledem na vahu a velikost bude asi dost drahe. Tak tady jsou ty fotky mezipodlahy, trochu delay. :-) 1:zaaretovana poloha, rozdeleni kufru 2:ukazka rovne plochy bez schodu na zadni sedacky 3:prizvednute viko 4:mezipodlaha Jinak sitovy program pouzit jde, jen si s tim clovek musi trochu pohrat. Nejdou vsechny site, nektery ocka jsou schovany, tak se to musi udelat trochu provizorne. Ven jsem podlahu nevyndaval, nebyl duvod. Editováno: 7. Srpen 2008, autor: herutaur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Tak tady jsou ty fotky mezipodlahy, trochu delay. :-)1:zaaretovana poloha, rozdeleni kufru 2:ukazka rovne plochy bez schodu na zadni sedacky 3:prizvednute viko 4:mezipodlaha Jinak sitovy program pouzit jde, jen si s tim clovek musi trochu pohrat. Nejdou vsechny site, nektery ocka jsou schovany, tak se to musi udelat trochu provizorne. Ven jsem podlahu nevyndaval, nebyl duvod. Díky za fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 foto nemam,už to mam venku z kufru.Do Turnova nejedu,jsem z Ostravy tak nevim jak s předanim? poštovne s ohledem na vahu a velikost bude asi dost drahe. Něco vymyslíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAKY Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 mam ho taky a je to supr vec jezdim po konferencích a mam tam oblek hezky uloženej a nemam ho zmačkanej . je to supr věc a v kufru podle mne nikomu nevadi par litru objemu in stejně ho mame podle mne všichni 90 procent roku prazdnej . a co je supr mam po stranach ve vzniklem otvoru vloženou vodu do ostřikovače a nejake kravinky na lak a interier auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petin.. Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Kousek překližky, pár metrů látky (nebo nějaky podobný materiál) , trocha lepidla nějake to kování a " chvilka " v dílně. Ta original cena je celkem brutalni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herutaur Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 Kamo, nejsem si jistej, ze to zbastlis doma jen tak na kolene, maj to udelany docela precizne, to se jim musi nechat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Tak jsem ji taky sehnal - komplet za 1500,-Kč. Měl jsem ji kdysi v O1 a bylo to pro mně praktické, tak jsem ji pořídil i do O2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 je jeste nejaka sance sehnat dalsi kus za 1500 ? kdyztak SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Asi ano. Koukej na www.aukro.cz a malý výlet do Plzně :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.