Publikováno Srpen 8, 200817 r Jaka je spravna poloha sklapeci packy na vnitrnim zpetnem zrcatku v normalni poloze? Vpredu k oknu nebo v rovine se zrcatkem? Podle toho jej pak sklopim v noci proti oslneni bud nahoru nebo dolu. Dival jsem se na nekolik Fabii a packy meli ve dne tak pul na pul u skla a v rovine se zrcatkem. Omlouvam se za stupidni dotaz, ale nez zacnu se zrcatkem vice kroutit, tak se radeji zeptam, abych jej neurval od skla :-) Dik za informaci.
Srpen 9, 200817 r no je to len a len na Tebe, ako ti to pri clonení vyhovuje, či ked cloní dohora alebo dole. inak to nemusíš riešiť
Srpen 26, 200817 r Nevim jak to maj ostatní, ale já to mam tak, že když to v noci sklopím, tak v tom zrcátku vidím vše jako předtím, jen velice ztlumené. Je to takový zázračný zrcátko Když ho sklopím, tak totiž bere odraz přes stropní lampičku Upraveno Srpen 27, 200817 r od Plecháč Tony
Srpen 27, 200817 r Podle návodu na straně 50 by se k zaclonění měla páčka přepnout k sobě... PS: při nočních jízdách a pokud mě někdo vzadu oslňoval, jsem vždy přepínal páčku k oknu, nikdy mi to nevadilo (viděl jsem)...
Srpen 29, 200817 r ja som to prepinavaval tiez smerom k sebe az kym som nepresiel na samozatmavovacie... sa teraz chvalim...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.