Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Jaka je spravna poloha sklapeci packy na vnitrnim zpetnem zrcatku v normalni poloze? Vpredu k oknu nebo v rovine se zrcatkem? Podle toho jej pak sklopim v noci proti oslneni bud nahoru nebo dolu.

Dival jsem se na nekolik Fabii a packy meli ve dne tak pul na pul u skla a v rovine se zrcatkem.

Omlouvam se za stupidni dotaz, ale nez zacnu se zrcatkem vice kroutit, tak se radeji zeptam, abych jej neurval od skla :-) Dik za informaci.

no je to len a len na Tebe, ako ti to pri clonení vyhovuje, či ked cloní dohora alebo dole. inak to nemusíš riešiť

• 3 týdny později...

Nevim jak to maj ostatní, ale já to mam tak, že když to v noci sklopím, tak v tom zrcátku vidím vše jako předtím, jen velice ztlumené. Je to takový zázračný zrcátko ;) Když ho sklopím, tak totiž bere odraz přes stropní lampičku ;)

Upraveno od Plecháč Tony

Podle návodu na straně 50 by se k zaclonění měla páčka přepnout k sobě... PS: při nočních jízdách a pokud mě někdo vzadu oslňoval, jsem vždy přepínal páčku k oknu, nikdy mi to nevadilo (viděl jsem)...

ja som to prepinavaval tiez smerom k sebe az kym som nepresiel na samozatmavovacie...

sa teraz chvalim... :)

pochvál sa nám ešte viac lol lol lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.